Τα Super Spread είναι μια νέα, πρωτοποριακή σειρά προϊόντων πρωινού. Απευθύνονται στο σύνολο των καταναλωτών και σέβονται τις νέες τάσεις στις διατροφικές συνήθειες, που περιλαμβάνουν την κατανάλωση προϊόντων που προσφέρουν ενέργεια και απόλαυση αλλά παράλληλα είναι περισσότερο υγιεινά και θρεπτικά.

Τα νέα προϊόντα Super Spread, προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, βασική αρχή της Όλυμπος – Αφοί Παπαγιάννη.

Είναι σε ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες PET ώστε να μην σπάνε σε κάποια πιθανή πτώση (προσφέρουν ευκολία στο πιάσιμο και ασφάλεια στα παιδιά), ενώ η συσκευασία τους είναι ιδιαίτερη, χαρούμενη και μοντέρνα. Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Super Spread Πραλίνα Φουντουκιού με Stevia

Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν, Πραλίνα φουντουκιού, που δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη αλλά γλυκαντικά από το φυτό Stevia. Επίσης δεν περιέχει καθόλου φοινικέλαιο.

Super Spread Μπισκότο και Ταχίνι

Πρόκειται για ένα επίσης μοναδικό προϊόν κρέμας μπισκότου και ταχινιού. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ως βάση το μπισκότο, ενώ περιέχει και 30% ταχίνι. Πρόκειται για ένα πολύ θρεπτικό προϊόν, που εκτός των άλλων, αποτελεί έναν έμμεσο τρόπο να γνωρίσουν τα παιδιά τις ευεργετικές ιδιότητες του ταχινιού αλλά και για τις μαμάδες που θέλουν κάτι καλύτερο για τα παιδιά τους και να αλλάξουν τις συνήθειές τους. Απίστευτη γεύση.

Super Spread Φυστικοβούτυρο

Πρόκειται για ένα Απαλό Φυστικοβούτυρο, υψηλής ποιότητας και απίστευτης γεύσης. Η περιεκτικότητα σε φιστίκι είναι από τις υψηλότερες στην αγορά (93%), ενώ παράλληλα το γλυκαντικό του είναι η καστανή ζάχαρη.

Η νέα σειρά Super Spread ήρθε για αλλάξει τις συνήθειές μας και γενικότερα την κατανάλωση των προϊόντων πρωινού- και όχι μόνο- , προσφέροντας στον καταναλωτή, γευστικά, θρεπτικά και εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα, που σχεδιάστηκαν και παράγονται στην Ελλάδα από τον Όλυμπο – Αφοί Παπαγιάννη !!