Εάν η καθημερινότητα σας αναγκάζει να βρίσκεστε σε πολύωρη ορθοστασία ή πολύωρη καθιστική εργασία ή στην οικογένεια σας υπάρχει ιστορικό κυκλοφορικών προβλημάτων πρέπει να δράσετε άμεσα. Μπορείτε να προλάβετε τα αντιαισθητικά σημάδια από τις ευρυαγγείες και τη φλεβίτιδα καθώς και τα επακόλουθά τους μόνο με το να φοράτε καθημερινά κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης Varisan.

Χάρη στην ύπαρξη σωστής διαβαθμισμένης συμπίεσης φροντίζουμε για την αντιμετώπιση προβλημάτων των άκρων και την προστασία τους από τις συνέπειες της έκθεσης σε συνθήκες του σύγχρονου τρόπου ζωής που έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά γυναίκες και άνδρες.

Οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης VARISAN είναι μία ολοκληρωμένη σειρά που συνδυάζει:  Προληπτική δράση  Υψηλή αισθητική  Διαβαθμισμένη Συμπίεση  Τεχνολογία Αιχμής

 

Ενδεικτική παθολογία

Αποτροπή της συσσώρευσης αίματος στα κάτω άκρα
Απαλλαγή από την υπερβολική κούραση, το πρήξιμο και την αίσθηση βάρους
Πρόληψη της λειτουργικής ανεπάρκειας φλεβών και της δημιουργίας κιρσών.

Η κατασκευή τους είναι από ειδική σύνθεση πολυϊνών για την άριστη οξυγόνωση του δέρματος. Οι κάλτσες Varisan προσφέρουν απαλότητα, με αντιιδρωτική και υποαλλεργική δράση ενώ παράλληλα διευκολύνουν την καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και των μυών. Η ανατομική κατασκευή και η τέλεια εφαρμογή τους επιτρέπουν άνεση στην κίνηση, χωρίς να σφίγγουν το πόδι.

Ιδανικές για άτομα που υποβάλλονται σε πολύωρη ορθοστασία, σε πολύωρη ακινησία ή καθιστική εργασία, για άτομα που κάνουν πολύωρη βάδιση, για άτομα που ταξιδεύουν και χρειάζονται προστασία από το σύνδρομο της οικονομικής θέσης και για άτομα που έχουν κληρονομική προδιάθεση εμφάνισης κυκλοφορικών προβλημάτων.

Πιστοποιημένα ιατροτεχνολογικά προϊόντα από το παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης κλωστοϋφαντουργικών πρώτων υλών Qeko-Tex® Standard 100

Πιστοποίηση CE

Στα φαρμακεία και καταστήματα ορθοπαιδικών από τη Vican.