Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Η ενημέρωση στο Action24 αρχίζει λίγο μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 15:00, με την Σοφία Ροδοπούλου στην εκπομπή Μarket Watch. Η νέα εκπομπή θα εστιάζει σε θέματα που αφορούν την οικονομία, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις, το χρηματιστήριο και τις διεθνείς εξελίξεις, με πλούσιο ρεπορτάζ και παρασκήνιο.
Κεντρικοί σχολιαστές θα είναι ο Παναγιώτης Μπουσμπουρέλης και ο Πέτρος Λεωτσάκος, Διευθυντής του «bankingnews.gr».

Αμέσως μετά έρχεται ο Γιώργος Τράγκας στις 17:30. Όλη η πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα αλλά και οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα , θα παρουσιάζονται με την ματιά και τα σχόλια του έμπειρου δημοσιογράφου και των καλεσμένων του.
Οι πρωταγωνιστές των γεγονότων και οι αθέατες πλευρές της ειδησεογραφίας όπως δεν θα τις δείτε πουθενά αλλού,ρεπορτάζ, συνεντεύξεις , απευθείας συνδέσεις αναλύσεις αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας χωρίς φίλτρα και μεγεθυντικούς φακούς, Υ.Γ Στο πλευρό του πάντα ο…Αστερίξ !

Αμέσως μετά, ο Σταύρος Κουράκος με το Sport News παρουσιάζει την αθλητική επικαιρότητα, κάθε βράδυ, 19:45 – 20:30.

Στην συνέχεια ακολουθεί η εκμπομπή Briefing, με την ανοιχτή δημοσιογραφική σύσκεψη του Action24,
που παρουσιάζει ο Γιώργος Πιέρρος από Δευτέρα – Πέμπτη 20:30 – 22:00 με τη συμμετοχή κορυφαίων δημοσιογράφων και αναλυτών (Γιάννης Πολίτης, Δημήτρης Τάκης, Μάκης Προβατάς, Γιώργος Μουρούτης, Λίνα Παπαδάκη, Παύλος Ελευθεριάδης, Μαριάννα Πυργιώτη, Γιάννης Αγουρίδης,
Μαρίνα Ρήγου, Κώστας Πασακυριάκος, Δημήτρης Σακελλάρης).

Στις 22:00 κάθε βράδυ από Δευτέρα – Πέμπτη, ο Γιώργος Κουβαράς με το Evening Report παρουσιάζει και αναλύει την ατζέντα της ημέρας. Μαζί του ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, η Χριστίνα Κοραή, η Μαρία Καρακλιούμη,
ο Παναγιώτης Δουδωνής και από αυτή τη σεζόν και ο καθηγητής και πρώην βουλευτής Δημήτρης Σεβαστάκης σε ρόλο πολιτικού σχολιαστή.

Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 23:30 στο τραπέζι των Αντιθέσεων που παρουσιάζει ο Δημήτρης Τάκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους τα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα.

Κάθε Τρίτη στις 23:30 ο Γιάννης Πολίτης συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του X2 με την επισκόπηση και την ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων και όχι μόνο, με πρόσωπα – σημεία αναφοράς.

Κάθε Τετάρτη στις 23:30 ο Μάκης Προβατάς με το «Άξιον Διαλόγου» σπάει τα στερεότυπα και αναδεικνύει την άλλη πλευρά επωνύμων και ανώνυμων πρωταγωνιστών της ζωής.

Κάθε Παρασκευή στις 20:30 το ανανεωμένο Brainstorming ο Σταμάτης Ζαχαρός θα έχει δίπλα του την Κατερίνα Δούκα. Μαζί θα κάνουν Brainstorming για όλα τα μεγάλα θέματα με προσκεκλημένους τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Κάθε Κυριακή βράδυ στις 23:00 Ο Ελεύθερος Σκοπευτής οπλίζει με τον Γιώργο Τράγκα στο Action24 σ΄ ένα talk show διαφορετικό απ΄όλα τα άλλα…
Τα γεγονότα που μας απασχόλησαν αλλά και έρευνες για «καυτά» θέματα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Action24

Related Article