Αν στην συσκευή που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Netflix δείτε ένα σφάλμα να λέει:

Due to technical limitations, Netflix will no longer be available on this device after December 1st, 2019. Please visit netflix.com/compatibledevices for a list of available devices.

Λόγω τεχνικών περιορισμών, το Netflix δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο σε αυτήν τη συσκευή μετά την 1η Δεκεμβρίου 2019. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση netflix.com/compatibledevices για να δείτε τη λίστα με τις διαθέσιμες συμβατές συσκευές.

Αυτό σημαίνει ότι λόγω τεχνικών περιορισμών, η συσκευή σας δεν θα είναι πλέον σε θέση να μεταφέρει δεδομένα Netflix μετά την καθορισμένη ημερομηνία.

 

Το Netflix, υπονοεί πως στη λίστα συσκευών που δεν θα είναι συμβατές είναι ορισμένες Samsung Smart TVs από τις σειρές 2010 και 2011, όπως και μία ολόκληρη σειρά Roku media players.

Η ίδια η Samsung, επιβεβαιώνει ότι οι έξυπνες τηλεοράσεις του 2010 και 2011 με C ή D μετά το μέγεθος της οθόνης στον κωδικό μοντέλου δεν θα υποστηρίζουν πλέον το Netflix. Αναμένεται επίσης ότι τα Roku 2000C, Roku 2050X, Roku 2100X, Roku HD, Roku SD, Roku XD και Roku XR θα χάσουν επίσης την υποστήριξη για την εφαρμογή Netflix.

 

Το μήνυμα αυτό θα εμφανιστεί πολλές φορές πριν από την καθορισμένη ημερομηνία ως υπενθύμιση. Για να συνεχίσετε τη ροή, θα χρειαστεί να μεταβείτε σε μια συμβατή συσκευή πριν από αυτήν την ημερομηνία.

Δείτε τις συμβατές συσκευές στην επίσημη σελίδα του Netflix

Related Article