Πέμπτη, 17 Οκτώβριος, 2019
Banner Top

Ο Salvo Montalbano, ο επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας Vigàta, μια φανταστική πόλη στη φανταστική επαρχία Montelusa της Σικελίας, είναι ένας τραχύς χαρακτήρας που είναι υπεύθυνος και σοβαρός στην δουλειά του, αλλά συχνά επίσης ανοιχτός και φιλικός με ανθρώπους που ξέρει ότι μπορεί να εμπιστευτεί.

Ο Montalbano πρέπει να διερευνήσει διάφορες εγκληματικές ενέργειες στην περιοχή του, για τις οποίες – χάρη στη μεγάλη νοημοσύνη του και τη βοήθεια πολλών, ακόμη και έξω από την αστυνομία – καταφέρνει πάντα να ανοικοδομήσει τα ακριβή γεγονότα και να βρει λύση.

Ιταλική δραματική σειρά του Andrea Camilleri με πρωταγωνιστή τον Luca Zingarett.

Σκηνοθεσία: Alberto Sironi – 2016

Επεισόδιο 21 – Il Gioco Degli Specchi:

Στο παιχνίδι των κατόπτρων, ο επιθεωρητής Montalbano και οι συνάδελφοί του βρίσκονται σε αμηχανία, όταν δύο βόμβες εκρήγνυνται έξω από άδειες αποθήκες – μία εκ των οποίων είναι συνδεδεμένη με ένα μεγάλο εμπόριο ναρκωτικών. Εν τω μεταξύ, η δελεαστική Liliana Lombardo προσπαθεί να αποπλανήσει τον Επιθεωρητή με κόκκινο κρασί. Μεταξύ των ενοχλητικών δημοσιογράφων, των ερωτικών τραγουδιών και των ναρκωτικών, ο Montalbano αισθάνεται σαν να χειραγωγείται σε όλα τα μέτωπα. Και αυτό μέχρις ότου ο ίδιος ο επιθεωρητής γίνει ο βασικός ύποπτος σε ένα απίστευτα βίαιο έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ: