Δευτέρα, 19 Αύγουστος, 2019

Ο Salvo Montalbano, ο επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας Vigàta, μια φανταστική πόλη στη φανταστική επαρχία Montelusa της Σικελίας, είναι ένας τραχύς χαρακτήρας που είναι υπεύθυνος και σοβαρός στην δουλειά του, αλλά συχνά επίσης ανοιχτός και φιλικός με ανθρώπους που ξέρει ότι μπορεί να εμπιστευτεί.

Ο Montalbano πρέπει να διερευνήσει διάφορες εγκληματικές ενέργειες στην περιοχή του, για τις οποίες – χάρη στη μεγάλη νοημοσύνη του και τη βοήθεια πολλών, ακόμη και έξω από την αστυνομία – καταφέρνει πάντα να ανοικοδομήσει τα ακριβή γεγονότα και να βρει λύση.

Ιταλική δραματική σειρά του Andrea Camilleri με πρωταγωνιστή τον Luca Zingarett.

Σκηνοθεσία: Alberto Sironi – 2016

Δείτε την Κυριακή 25 Αυγούστου:

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον επιθεωρητή Salvo Montalbano. Η σχέση του με τη Λιβία είναι για άλλη μια φορά στα όρια και – έχοντας πλήρη επίγνωση της ηλικίας του – αρχίζει να χάνεται από την ατελείωτη βία που συναντά. Στη συνέχεια, μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή, τ μόνο ένα τατουάζ μιας σφίγγας δίνει οποιαδήποτε υπόδειξη της ταυτότητάς της. Το τατουάζ τη συνδέει με τρία κορίτσια – όλα θύματα του σεξουαλικού εμπορίου του υποκόσμου – τα οποία διασώθηκαν από το κύκλωμα νυχτερινής διασκέδασης της μαφίας από μια εξέχουσα καθολική φιλανθρωπική οργάνωση. Το πρόβλημα είναι ότι οι έρευνες του Μονταλμπάνο προκαλούν μια κατακραυγή από την Εκκλησία και τα άλλα τρία κορίτσια λείπουν.

Δείτε το τρέιλερ: