--C Αθήνα

Αστρολογικές προβλέψεις: Για κάποιους ευκαιρίες, γι’ άλλους εντάσεις

© zar_athrou_stra/ Instagram

Μια βδομάδα θετική για κάποιους κι ανατρεπτική για άλλους. Αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων της φωτιάς, τότε θα βρεθούν μπροστά σας πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη. Αν ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων θα υπάρξουν σοβαρές εντάσεις, διάλυση συμφωνιών και ξαφνικά γεγονότα.

zar_athrou_straAction24Press

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν επίσης οι Παρθένοι κι οι Δίδυμοι, καθώς οι επικοινωνίες τους και η διαχείριση της καθημερινότητάς τους θα ενέχουν παγίδες. Προς τα μέσα της εβδομάδας οι πλανήτες γλυκαίνουν λίγο και η Αφροδίτη δίνει μία ευχάριστη νότα -στα ερωτικά και οικονομικά ιδιαίτερα- για τους Καρκίνους. Στα καλά νέα ότι ο Ερμής στις 4 Αυγούστου μπαίνει σε μία ισχυρή θέση, στο ζώδιο της Παρθένου κι οι επικοινωνίες αλλά κι οι συμφωνίες μπαίνουν σε πρώτο και ευνοϊκό πλάνο.

Ευνοημένοι: Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες

Κριός: Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η 31η Ιουλίου είναι μία μέρα με απίστευτες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις όνειρα και σχέδια που περίμενες από καιρό. Δώσε λίγο προσοχή σε φιλικές επαφές διότι μπορεί να δημιουργηθεί  κλίμα έντασης άνευ λόγου κι αιτίας. Για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου η 1η Αυγούστου είναι μία μέρα που κάτι ξαφνικό θα προκύψει σε θέματα εισοδημάτων. Από 2 Αυγούστου και μετά η Αφροδίτη γλυκαίνει πάρα πολύ θέματα που αφορούν το σπίτι σου και φέρνει λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν μέλη της οικογένειάς σου.

Ταύρος: Αυτή θα είναι μία πάρα πολύ έντονη εβδομάδα με δύο δυνατές όψεις να σου φέρνουν τα πάνω-κάτω. Στις 31 Ιουλίου ζύγισε πολύ τα λόγια σου σε ό,τι αφορά δουλειά και σπίτι, επειδή οι ρήξεις, οι τσακωμοί αλλά ακόμα και μία παραίτηση από δουλειά θα μπορούσαν να είναι υπαρκτά σενάρια. Σε καλωσορίζει ο Αύγουστος με σούπερ ξαφνικά γεγονότα που σε πιάνουν εξαπίνης, πρόσεχε ιδιαίτερα τα θέματα υγείας. Από 2 έως 4 Αυγούστου γλυκαίνουν λίγο τα πράγματα κι η Αφροδίτη σε βοηθάει να κοινωνικοποιηθείς ή και να κάνεις ταξίδια, μπας κι ηρεμήσουν λίγο τα τσάκρα σου.

Δίδυμοι: Θα έχεις εποικοδομητικές επικοινωνίες, που μπορούν να καταλήξουν σε πάρα πολύ σημαντικές και προσοδοφόρες συμφωνίες. Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της και παρ’ όλο που έφυγε η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σου, εσύ συνεχίζεις απτόητος το πάρτι. Πρόσεχε μόνο λίγο τις εργασιακές σου σχέσεις διότι μπορεί να επηρεάσουν μυστήρια την ψυχολογία σου, καθώς επίσης δείξε και λίγο παραπάνω προσοχή στο θέμα «υγεία». Το υπόλοιπο της εβδομάδας κυλάει υπέροχα για τα οικονομικά σου κι από 4 Αυγούστου θα ασχοληθείς πάρα πολύ με το σπίτι σου και τα μέλη της οικογένειάς σου.

Καρκίνος: Γύρω σου θα βλέπεις να πέφτουν… βόμβες μεγατόνων κι εσύ με την Αφροδιτούλα αγκαζέ στο ζώδιό σου θα ασχολείσαι σχεδόν προκλητικά με έρωτα, φλερτ κι ομορφιά. Στις αρχές της εβδομάδας θα προσγειωθείς λίγο απότομα στο θέμα των οικονομικών, καθώς θα σκάσουν κάτι χρέη απ’ τα παλιά, που θα πρέπει να τα διακανονίσεις. 1η Αυγούστου κάτι ξαφνικά γεγονότα με φίλους θα συμβούν και μετά είσαι πάλι στη ροζ… Αφροδιτίσια κοσμάρα σου. Απ’ τις 4 του μήνα και μετά ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου σε βοηθάει να κάνεις ανενόχλητος τα ταξιδάκια σου.

Λέων: «Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα» σου λένε τα άστρα αν ανήκεις στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και σου φέρνουν κάτι επικούς τσακωμούς με το έτερον ήμισυ. Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όχι μόνο τη βγάζεις καθαρή, αλλά θα έχεις άπλετη τύχη. Κοίτα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Για όλους τους Λέοντες, ο Αύγουστος κάνει ποδαρικό με ξαφνικά γεγονότα στην καριέρα τους, που δεν θα είναι και τόσο εύκολα διαχειρίσιμα. Μετά τις 2 του μήνα το κλίμα στη δουλειά θα καλυτερεύσει λίγο.

Παρθένος: Συγκράτησε τα νεύρα σου στις 31 Ιουλίου διότι αν τα αφήσεις ελεύθερα να εκφραστούν στον περίγυρο δεν θα πάει καθόλου καλά αυτό. Επίσης πρόσεξε πάρα πολύ θέματα υγείας και μην αφήσεις το άγχος να σε παρασύρει, διότι το ψυχοσωματικό σε περιμένει στην γωνία. 2 και 3 Αυγούστου θα είναι πιο γλυκές μέρες κι από 4 Αυγούστου συμβαίνει αυτό το υπέροχο που ο κυβερνήτης σου, Ερμής, μπαίνει στο ζώδιό σου. Ξεκινάει μία περίοδος για σένα όπου η επικοινωνία σου βρίσκεται στα καλύτερά της και θα αισθάνεσαι πάλι αυτοπεποίθηση, ενώ θα ασχοληθείς ευνοϊκά και με προσωπικά σου θέματα.

Ζυγός: Εδώ ο κόσμος… καίγεται κι εσύ προβληματίζεσαι σε ποιο εστιατόριο Michelin να πας. Φίλοι, διασκέδαση, δημόσιες σχέσεις και ντόλτσε βίτα, αυτός είσαι φίλε Ζυγέ. Τέλη Ιουλίου δέχεσαι απίστευτη εύνοια σε θέματα ερωτικής σχέσης και κυριολεκτικά κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. 1η Αυγούστου θα σε απασχολήσουν κάποια χρέη, αλλά θα τα ρυθμίσεις. Από 2 έως 4 Αυγούστου με τις καλές όψεις της Αφροδίτης θα σε βρούμε με σούπερ ερωτική και σέξι διάθεση στο ροζ συννεφάκι σου να απολαμβάνεις καρμικά ευχάριστα γεγονότα ευτυχίας. Από 4 του μήνα θα εκφράζεις αυτό που θες, δηλαδή θα νιώσεις λιγότερο αναποφάσιστος.

Σκορπιός: Το σύμπαν ξέρει ότι αντέχεις γι’ αυτό σου στέλνει τα εμπόδια σε σετάκια. Αλλη μία δύσκολη πίστα ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στον βασικό άξονα της ζωής σου, αυτόν του γάμου ή της σοβαρή σχέσης, αλλά παράλληλα και στο κομμάτι της καριέρας σου. Στις 31 Ιουλίου & 1η Αυγούστου κοίτα μην πιαστείς μαλλί με μαλλί με το έτερον ήμισυ ή με κάποιο δύστυχο συνάδελφό σου διότι θα καταλήξει σε σύγκρουση μεγατόνων με σοβαρές συνέπειες που πιθανότατα θα τις γευτείς μέσα στον Αύγουστο. Καμιά φορά αφήνουμε και τον γάιδαρο να… πετάει ξέρεις (ρώτα έναν Δίδυμο να σου πει!).

Τοξότης: Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, άρχισε σε παρακαλώ έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέχρι τα μέσα Αυγούστου -τουλάχιστον- διότι σε βλέπω λίγο κουρασμένο απ’ τις κρεπάλες και τη ντόλτσε βίτα με πεσμένο ανοσοποιητικό, αλλά -ευτυχώς- πάντα ανεβασμένο ηθικό. Ναι, τα ερωτικά σου κρατάνε γερά, ακόμη κι αν έκαναν λίγο μπιροκοίλι τώρα τον Ιούλιο, σου υπόσχομαι τον Αύγουστο, όμως, πως θα έχεις μεγάλες ερωτικές στιγμές. Μία τεράστια ευκαιρία θα σου δοθεί να υπογράψεις επαγγελματικά στις αρχές της εβδομάδας. Απλώς πρόσεχε τους όρους και τα ψιλά γράμματα. Από 4 Αυγούστου ξεκινάει νέος καλός κύκλος συζητήσεων στα επαγγελματικά.

Αιγόκερως: Οσο έχεις την Αφροδίτη στο κομμάτι των σοβαρών και μόνιμων σχέσεων (μέχρι τα μέσα Αυγούστου δηλαδή), δεν σε φοβάμαι καθόλου. Η εύνοια στα ερωτικά γλυκαίνει το… μέσα σου όλη την εβδομάδα και κάτι εξαιρετικά καλό συμβαίνει στο θέμα «σπίτι και οικογένεια». Το άλλο που μπορεί να συμβεί, επίσης, είναι να μάθεις ξαφνικά ότι θα γίνεις γονιός, ω ναι! Μπορεί να γίνει κι αυτό! Επίσης αυτή την εβδομάδα, θα βάλεις πλάτη στα χρέη του συντρόφου σου κι αυτό θα ανανεώσει τη σχέση σας χτίζοντας εμπιστοσύνη από μεριάς του. Από μεριάς σου, ανανεώνεις τη λίστα με χρέη.

Υδροχόος: Τώρα, φίλε Υδροχόε, ναι, ξαναρχίζουν τα δύσκολα. Πρόσεξε σήμερα και αύριο μη φτάσεις στο αμήν, νιώσεις τρομερή καταπίεση και βλάψεις σοβαρά την ερωτική σου σχέση ή τον γάμο. Πρόσεξε διότι αν δεν το διαχειριστείς καλά, αυτές οι ημέρες μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε διάλυση κοινής στέγης. Απ’ την άλλη, αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο όχι απλώς δεν ισχύει τίποτα απ’ τα παραπάνω, αλλά αυτή την εβδομάδα θα έχεις ευκαιρίες ζωής για να κάνεις μία πολύ βαθιά ερωτική σχέση, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, με έντονα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά ή να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα.

Ιχθύες: Σήμερα και αύριο δώσε λίγη βαρύτητα στο κομμάτι υγεία κι ευεξία, μείωσε το άγχος και κατέβασε τους ρυθμούς. Προσπάθησε να μη συσσωρεύεις σκέψεις, άσχημα σενάρια και φόβους που δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα. Ολοι το ξέρουν ότι η φαντασία σου τα φταίει. Φρόντισε επίσης τις εργασιακές σου σχέσεις. Μπορεί να υπάρξει μία έντονη ρήξη στο περιβάλλον της δουλειάς, που αν την τραβήξεις, θα σου κοστίσει πολύ στα μέσα Αυγούστου. Πρόσεχε επίσης την οδήγησή σου την 1η Αυγούστου κι από τις 2 του μήνα σού υπόσχομαι ότι θα γνωρίσεις έναν νέο έρωτα μεγάλο κzodiaι εντελώς καρμικό.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ – ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ: Τα δύο… λιοντάρια δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Η αστρολογική συμβατότητα της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Αφλεκ μοιάζει με σενάριο ρομαντικής ταινίας που καταλήγει μετά από πολύ κόπο σε happy end. Και οι δύο παντρεύτηκαν άλλους ανθρώπους, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν απ’ την αγάπη που έχουν μεταξύ τους. Αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους το 2021 με μία έκλειψη που άνοιξε την πόρτα γεγονότων απ’ το μακρινό 2002 κι έκτοτε όχι μόνο μένουν μαζί, αλλά παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας στις 17 Ιουλίου. Οι αστρολογικοί χάρτες τους δείχνουν ένα ζευγάρι που τρέφει αμοιβαίο σεβασμό κι αγάπη ο ένας για τον άλλον με μία δυνατή επικοινωνία που ουσιαστικά δεν σταμάτησε ποτέ. Η Λόπεζ και ο Αφλεκ έχουν Ηλιο στον Λέοντα και Σελήνη στον Σκορπιό εξηγώντας έτσι την οικειότητα που είχαν απ’ την πρώτη στιγμή, την ψυχική τους ταύτιση και τα κοινά τους «θέλω». Η Σελήνη στον Σκορπιό φημίζεται άλλωστε για τα βαθιά της συναισθήματα και τις σχέσεις επανένωσης. Επιπλέον, ο Ερμής και των δύο βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, σ’ αυτό του Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκουν απόλαυση να επικοινωνούν, έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ και τα ίδια ενδιαφέροντα. Στην αστρολογία, ο πλανήτης Κρόνος θεωρείται η κόλλα που συγκρατεί δύο χάρτες κι αυτό αποκαλύπτει αν η σχέση θα έχει μακροζωία κι αν αμφότεροι θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Ο Κρόνος του Αφλεκ κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη της J.Lo στους Διδύμους, αποδεικνύοντας τη δυνατή τους σχέση με διάρκεια. Επίσης, ο Κρόνος του Αφλεκ τετραγωνίζει τον βόρειο δεσμό της J.Lo (το πεπρωμένο της) βαφτίζοντας αυτή τη σχέση καρμική και τους δύο τους «αδελφές ψυχές».

©Shutterstock

Ο αρραβώνας της Λόπεζ και του Αφλεκ έγινε σε μία εξαιρετικά ευοίωνη στιγμή, σύμφωνα με τα αστέρια, όταν ο Δίας κι ο Ποσειδώνας έκαναν τη σπάνια σύνοδο στις 12 Απριλίου υποδεικνύοντας έτσι ότι εκείνη η στιγμή ήταν επίσημα η αρχή του ονείρου τους. Με δεδομένη τη δύναμη αυτής της διέλευσης, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι δύο τους δεσμεύονται σε μία κοινή ζωή που θα κρατήσει για πάντα. Ας μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο εκπληκτικό και γνήσιο από δύο ερωτευμένους Λέοντες.