Ο κιθαρίστας, Τζον Φρουσιάντε επανέρχεται στους Red Hot Chili Peppers, όπως ανακοίνωσε το γκρουπ στο Instagram

Ο Φρουσιάντε θα αντικαταστήσει τον Τζος Κλινγκχόβερ, ο οποίος τον διαδέχθηκε για 10 χρόνια ως πρώτος κιθαρίστας. «Οι Red Hot Chili Peppers ανακοινώνουν ότι ακολουθούν χωριστούς δρόμους με τον κιθαρίστα των τελευταίων 10 χρόνων, τον Τζος Κλινγκχόβερ», ανακοίνωσε η μπάντα στο Instagram.

Επιστρέφει για τρίτη φορά στους Red Hot Chili Peppers

Ο Φρουσιάντε, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, εντάχθηκε στους Red Hot Chili Peppers το 1988 αντικαθιστώντας τον Χίλελ Σλόβακ. Eφυγε το 1992 για προσωπικούς λόγους, επέστρεψε την περίοδο 1998-2009 και αποχώρησε ξανά, όταν αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

«Ο Τζος είναι ένας υπέροχος μουσικός που σεβόμαστε και αγαπάμε. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον καιρό που ήμασταν μαζί και τα αμέτρητα δώρα που μοιράστηκε μαζί μας». «Ανακοινώνουμε επίσης, με μεγάλο ενθουσιασμό και ευτυχία ότι ο Τζον Φρουσιάντε επιστρέφει στο συγκρότημα» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Χαμός στα social media για την επιστροφή του Φρουσιάντε

Πολλοί θαυμαστές του μυθικού συγκροτήματος με έδρα το Λος Αντζελες έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσουν την είδηση επιστροφής του Φρουσιάντε.

«Δεν υπερβάλω αν πω ότι η επανένταξη του Τζον Φρουσιάντε στους RHCP είναι ένα θαύμα. Πέρασαν 10 χρόνια από τη δεύτερη αποχώρησή του από τη μπάντα. Κανένας δεν περίμενε ότι θα επιστρέψει. Είναι πίσω», έγραψε ένας θαυμαστής του στο Twitter.

«Ο Τζον Φρουσιάντε επιστρέφει στους Red Hot Chilli Peppers. Είναι η καλύτερη είδηση του 2019», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής του γκρουπ.

Πηγή: iefimerida.gr

Related Article