Με ρολά κάλυψε τις πύλες του κτιρίου του υπουργείου Παιδείας ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, δημιουργώντας προβληματισμό στους εργαζομένους του υπουργείου Παιδείας.

«Με εντολή του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου μπήκαν κάγκελα παντού, μετατρέποντας το υπουργείο σε “φρούριο”, όταν αυτά χρειαστεί να ενεργοποιηθούν», λένε οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας .

«Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου χωρίς καμιά συνεννόηση διέταξε να μπουν ηλεκτρικά ρολά στις εισόδους και εξόδους έκτακτης ανάγκης του υπουργείου και σε παράθυρα του ισογείου», καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, και υπογραμμίζει τα εξής:

«Το υπουργείο Παιδείας έγινε φυλακή: Δεν θα εστιάσουμε μόνον στη σπατάλη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ οι κοινωνικές και εκπαιδευτικές ανάγκες είναι τεράστιες. Η επιλογή να γίνει το υπουργείο φυλακή για εργαζόμενους και επισκέπτες αντί να ενισχυθούν σχολεία και μαθητές εκφράζει εύγλωττα τις πολιτικές τους πρακτικές. Ο υπουργός θέλει να μας έχει έγκλειστους, αδιαφορώντας για τους κινδύνους.

Related Article