Για κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων, σε όλα τα μέτωπα, έκανε λόγο την Τρίτη στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Την ώρα που δίπλα μας έχουμε ένα γείτονα που θέλει να ταπεινώσει την Ελλάδα και η ΝΔ δείχνει μεγίστη υπευθυνότητα χωρίς να θέλει να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη έχουμε μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων που δε μοιάζει με καμία άλλη κυβέρνηση… Στο Σκοπιανό έχουμε δύο κυβερνήσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, η ανάπτυξη είναι χαμηλότερη του αναμενομένου, κάτι που δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εκφράσει την Ελλάδα του μέλλοντος» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Όπως επισήμανε ακόμα ο βουλευτής της ΝΔ, τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν καταστεί καθημερινότητα και η εγκληματικότητα αυξάνεται, με την κυβέρνηση δέσμια των δογματισμών της. «O Tόσκας ασκεί κριτική στην αστυνομία της όποιας είναι προϊστάμενος… όσο νωρίτερα ξεμπερδεύουμε με αυτή την κυβέρνηση τόσο καλύτερα» τόνισε.

«Η κυβέρνηση οδηγείται από τη μια αποτυχία στην άλλη… Η μονή για τη χώρα μας είναι η στροφή στη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την κοινή λογική».