Η Vivechrom συνεχίζει τις δράσεις με κοινωνικό πρόσημο δίνοντας μια ευχάριστη νότα χρώματος αυτή τη φορά στις ζωές των παιδιών της Ραφήνας.

Η Vivechrom, στηρίζοντας και χορηγώντας πρωτοβουλίες με κοινωνικό περιεχόμενο και υιοθετώντας το όραμα της Urban Act για όμορφες πόλεις με συμμετοχικούς πολίτες, παρέχει χρώματα και υπέροχες αποχρώσεις από την πλούσια βεντάλια της και ζωγραφίζει το 1ο ΕΠΑΛ στην πυρόπληκτη περιοχή της Ραφήνας.

Η τοιχογραφία μεγάλων διαστάσεων είναι ενταγμένη σε μια σειρά ιδιαίτερων παρεμβάσεων που υλοποιεί η ομάδα της Urban Act από την αρχή του έτους στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018.

«Η στήριξη της Vivechrom στο έργο της Urban Act αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την επιθυμία και δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει μέσα από μια ποικιλία δρώμενων στο κοινωνικό σύνολο. Η πολύχρωμη τοιχογραφία στην περιοχή της Ραφήνας όχι μόνο δεν μας επιτρέπει να ξεχάσουμε τα τραγικά γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού, αλλά ταυτόχρονα μας δίνει αισιοδοξία για ένα πιο φωτεινό μέλλον ενότητας και δημιουργίας με περισσότερο χρώμα» δήλωσε ο κ. Μάκης Προβατάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom.

Λίγα λόγια για την τοιχογραφία

Μια γυναικεία φιγούρα-σύμβολο της μητέρας φύσης και μια κουκουβάγια-σύμβολο της γνώσης. Ζωγραφισμένα μέσα από το ιδιαίτερο στυλ και την χρωματική παλέτα του καλλιτέχνη Same84. Το έργο βρίσκεται στην εξωτερική επιφάνεια του σχολικού συγκροτήματος που «βλέπει» στην Λεωφ. Μαραθώνος με θεματική με σαφή αναφορά στη φύση.

 

Vivechrom, Lets Colour!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα www.vivechrom.gr

 

Σχετικά με τη Vivechrom

Η Vivechrom, από το 1932 δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά χρωμάτων κατέχοντας σταθερά την πρώτη θέση και από το 1990 είναι μέλος της AkzoNobel, κορυφαίας εταιρείας χρωμάτων στον κόσμο. Με 225 εργαζομένους και περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα, η Vivechrom προσφέρει στους επαγγελματίες και καταναλωτές μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο, ανάγκη και προτίμηση. Η Vivechrom, στα πλαίσια της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, είναι η πρώτη βιομηχανία χρωμάτων στην Ελλάδα που εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγιεινή & Ασφάλεια στην εργασία, ενώ είναι από τα πρώτα κύρια μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Σχετικά με τη AkzoNobel

Η AkzoNobel έχει πάθος για το χρώμα. Είμαστε υπερήφανοι και ειδικοί στη δημιουργία χρωμάτων και επιχρισμάτων, και θέτουμε τα standards στο χρώμα και την προστασία από το 1792. Το παγκόσμιας κλάσης χαρτοφυλάκιο των Brand μας – συμπεριλαμβανομένων των Vivechrom, Dulux, International, Sikkens και Interpon- χαίρει εμπιστοσύνης από πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με έδρα την Ολλανδία, δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 150 χώρες και απασχολούμε περίπου 34.500 ταλαντούχους ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την παροχή κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών που προσδοκούν οι πελάτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.akzonobel.com

Related Article