Πρόσφατα κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων streams στο Spotify μέσα σε 24 ώρες

Ακόμα και η Μαράια Κάρεϊ εξεπλάγη από το γεγονός ότι το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της «All I Want for Christmas Is You» κυριαρχεί στα charts κάθε φορά την περίοδο των Γιορτών. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Billboard, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τραγούδι, το οποίο πρόσφατα έφθασε στο Νο 1 στα charts, 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

«Σίγουρα δεν περίμενα να φθάσει στο νούμερο ένα, δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα», παραδέχτηκε η Μαράια Κάρεϊ. Το τραγούδι είναι το πρώτο νούμερο 1 της Αμερικανίδας τραγουδίστριας από το 2008, όταν έφθασε στην κορυφή το «Touch My Body» και ευχαρίστησε γι’ αυτό τους θαυμαστές της.

«Θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω όλους», είπε η τραγουδίστρια. «Θέλω ο κόσμος να περάσει τις καλύτερες γιορτές» υπογράμμισε. Το «All I Want for Christmas Is You» πρόσφατα κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων streams στο Spotify μέσα σε 24 ώρες – κάτι που η Μάραια Κάρεϊ βλέπει ως προσωπικό θρίαμβο. «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό», είπε η τραγουδίστρια. «Οι άνθρωποι λένε: Είναι μία καλλιτέχνης που καταλαβαίνει ή δεν γνωρίζει τι είναι “streaming”. Τότε γιατί το τραγούδι έσπασε το ρεκόρ για τα περισσότερα streams σε μια μέρα;»

Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι γνώρισε επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 1994, αλλά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές, όταν συμπεριλήφθηκε στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Love, Actually». Το «All I Want for Christmas Is You» είναι το 19ο No 1 τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ, γεγονός που την κάνει να πλησιάζει το ρεκόρ των Μπιτλς, που είχαν 20 No 1 σινγκλ στη διάρκεια της καριέρας τους.

Related Article