Από το 1928 υπηρετούμε πιστά το ελληνικό μέλι κι είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε το καλύτερο μέλι που βγάζει αυτός ο τόπος.

90 χρόνια το όραμα της οικογένειας Πίττα δεν σταμάτησε ποτέ να μεγαλώνει. οι πρωτοποριακές ιδέες μάς οδήγησαν στην σταδιακή κατάκτηση της ελληνικής και ξένης αγοράς, στις αμέτρητες διακρίσεις και στην καρδιά των καταναλωτών. Νέες αγορές στο εξωτερικό, νέες σειρές προϊόντων, νέες πρωτοποριακές συσκευασίες. Η εταιρεία προχωρά μπροστά με σεβασμό στην παράδοση αλλά και την απαραίτητη επιστημονική υποστήριξη με σκοπό την διασφάλιση της εξαιρετικής ποιότητας του Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

90 χρόνια η Αττική-Πίττας έχει ως ακρογωνιαίο λίθο της επιχειρηματικής δράσης της την προαγωγή και στήριξη της ελληνικής μελισσοκομίας. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Έχουμε

άψογη συνεργασία με 2.000 μελισσοκόμους σε όλη την Ελλάδα που είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες… είναι οικογένεια.

90 χρόνια το μεράκι μας είναι το μυστικό! Ειδική ομάδα γευσιγνωστών μας δοκιμάζει κι επιλέγει καθημερινά τις καλύτερες ποικιλίες μελιού, ενώ κάθε του σταγόνα ελέγχεται από το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας. Το Μέλι Αττική με την γνωστή, αγαπημένη, πλούσια και μεστή γεύση του αναγνωρίζεται διεθνώς με συνεχείς βραβεύσεις.

Γι’ αυτό το Μέλι ΑΤΤΙΚΗ είναι το Νο1 ελληνικό μέλι, πρώτης επιλογής, γεμάτο ελληνική φύση εδώ και 90 χρόνια!