Δωρεάν μπορούν οι μαθητές των 7 σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής της πόλης να απολαμβάνουν τα παιχνίδια που βρίσκονται στα χριστουγεννιάτικα πάρκα του Δήμου Πειραιά.

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα στον Πειραιά βρίσκονται στις πλατείες Κοραή, Κανάρη και Πηγάδας.
Πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποιεί ο Δήμος για τη στήριξη των μαθητών των ειδικών σχολείων του Πειραιά. Η δωρεάν χρήση των παιχνιδιών στα χριστουγεννιάτικα πάρκα θα γίνεται από τους μαθητές με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να προσφέρει στιγμές χαράς στα παιδιά την περίοδο των εορτών.
«Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα ειδικά σχολεία της πόλης με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, τη γιορτινή αυτή περίοδο, με τα παιχνίδια στα τρία Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Δήμου στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Κανάρη και στην πλατεία Πηγάδας. Στόχος μας είναι να ζήσουν οι μαθητές όμορφες στιγμές και να χαμογελούν. Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά, χαμογελάμε κι εμείς», τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά.

Πηγή: iefimerida.gr

Related Article