Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 5 περίπου το πρωί σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο του Περιστερίου, στην οδό Στυλιανού Γονατά 16.

Στο σημείο, το οποίο είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένο, επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Περικύκλωσαν την αποθήκη προκειμένου να εμποδίσουν το πέρασμα της φωτιάς στα διπλανά κτήρια και σπίτια.

Εκδηλώνονταν διαρκείς αναζωπυρώσεις και νωρίτερα ακούγονταν μικρές εκρήξεις καθώς καίγονταν εύφλεκτα υλικά στην αποθήκη, ενώ σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί διπλανά σπίτια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκαν ολοσχερώς δύο δωμάτια ενός διαμερίσματος.

Οι περισσότεροι κάτοικοι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένο άτομο στο χώρο.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πως ξεκίνησε η πυρκαγιά, προέχει η πλήρης κατάσβεσή της» ανέφερε η Σταυρούλα Μαλίρη, εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κάτοικος της περιοχής είπε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ότι κάποια σπίτια υπέστησαν ζημιές, ωστόσο δεν κινδύνεψε κάποιος κάτοικος.

Μόλις ολοκληρωθεί το έργο της κατάσβεσης θα γίνει και η πλήρης καταγραφή των ζημιών.

Related Article