Συνελήφθη ανήλικος, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας, στη Καλλιθέα και στη Νέα Σμύρνη

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις, απογευματινές ώρες της 20-10-2019 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ανήλικος ημεδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και κλοπές. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επιπλέον 7 μέλη της σπείρας.

Ειδικότερα, από την επισταμένη έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω είχαν συστήσει από τον περασμένο Οκτώβρη συμμορία, με αποκλειστικό σκοπό την διάπραξη ληστειών και κλοπών σε καταστήματα, πεζούς και οχήματα καθώς και κλοπές οχημάτων.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 4 ληστείες και 41 κλοπές εκ των οποίων 29 κλοπές από οχήματα, 5 κλοπές από καταστήματα και 7 κλοπές οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, στην Καλλιθέα και στη Νέα Σμύρνη.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Related Article