Ειδική δράση στην οδό Αντωνιάδου για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών

Ειδική δράση, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε χθες (4-9-2019), από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οδό Αντωνιάδου.

Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης, ελέγχθηκαν 35 άτομα (23 ημεδαποί και 12 αλλοδαποί) και προσήχθησαν 21 άτομα ( 13 ημεδαποί και 8 αλλοδαποί).

Ανακοίνωση σχετικά με αποτελέσματα χθεσινής εξόρμησης της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης στη πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, (περιπολικά, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και σταθμοί Ζ), πραγματοποίησαν χθες (4-9-2019) το βράδυ, αστυνομικούς ελέγχους στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων προσήχθησαν 107 αλλοδαποί, εκ των οποίων οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και συνελήφθησαν 16, για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της Νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών.

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (4-9-2019) στην ευρύτερη περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Αστυνομική επιχείρηση, από την Ειδική Ομάδα Περιπολιών και Ελέγχων (ΕΙΔ.Ο.Π.Ε.) και το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσής Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε χθες (4-9-2019), στην ευρύτερη περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και το κεντρικό κτίριο του Αερολιμένα ( MTB ).

Στο πλαίσιο της ως άνω επιχείρησης, ελέγχθηκαν 80 άτομα, από τα οποία προσήχθησαν συνολικά 20 αλλοδαποί για εξακρίβωση της δικαστικής τους ταυτότητας.

Από τους προαναφερθέντες, συνελήφθησαν 14 αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της Νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών.

Επιπρόσθετα κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, σε βάρος ενός αλλοδαπού, διότι δεν κατείχε νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή του στη Χώρα μας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιπρόσθετα ελέγχθηκαν (554) οχήματα και βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

  • 133 για παράνομη στάθμευση
  • 15 για παράνομη στάθμευση σε θέση Α.Μ.Ε.Α.
  • 16 για όριο ταχύτητας
  • 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου
  • 8 για πειθαρχικές παραβάσεις ταξί
  • 9 διότι οι οδηγοί δεν έφεραν νόμιμα έγγραφα οδήγησης
  • 14 για λοιπές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Related Article