Με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα φέρεται να διαπιστώθηκε ο 57χρονος ιερέας από την Μάνη ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση κακοποίησης ενός 12χρονου κοριτσιού.

Σημειώνεται ότι το νόσημα διαγνώστηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ιερέας στο νοσοκομείο των κρατουμένων Κορυδαλλού, πριν την προφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Για τον συγκεκριμένο λόγο ο 57χρονος ιερέας -σε συνδυασμό με τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο επεισόδιο σε βάρος του- κρατείται πλέον σε απομονωμένο χώρο στις φυλακές της Τρίπολης. Από την άλλη, το 12χρονο κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες χαίρει άκρας σωματικής υγείας.

Ρωτούσε για την υγεία του ο ιερέας

Σύμφωνα με το pagenews.gr, ο ιερέας παρέμεινε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου οι γιατροί να επιβεβαιώσουν τα αρχικά ευρήματά τους. Μάλιστα ο ίδιος ο 57χρονος φαίνεται να παραξενεύτηκε για την μεγάλη παραμονή του στο νοσοκομείο και με επίμονες ερωτήσεις του προσπαθούσε να μάθει τι συνέβη, αφού δεν γνώριζε για την κατάστασή του.

Ο ιερέας, ο οποίος επέστρεψε στις φυλακές Τριπόλεως και υποβάλλεται σε θεραπεία, συνεχίζει πάντως να αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

Πηγή: iefimerida.gr

Related Article