Λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Πεντέλης, μέγιστου μήκους 2μ. από το άκρο του οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα από 20-11-2019 έως 25-11-2019, κατά τις ώρες από 07:00 έως 17:00, ως εξής:

  •  Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ των οδών Πετροπούλου και Πρώτων Εποικιστών Μελισσιωτών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρούσι.
  •  Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σερίφου έως 50μ. πριν την οδό Τραπεζούντος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βριλήσσια.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ των οδών Δουκίσσης Πλακεντίας και Δεληγιάννη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βριλήσσια.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ηρώου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρούσι.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, μεταξύ των οδών Νικολάου Λιοδήμου και Σερίφου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βριλήσσια.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στο τμήμα της Λ. Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ηρώου.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στο τμήμα της Λ. Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Λιοδήμου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σερίφου.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Related Article