Δύο περίπου μήνες έχουν περάσει από τις επτά δολοφονίες του Νίκου Μεταξά ή «Ορέστη» όπως συστηνόταν στα θύματά του και ήδη φιλιππινέζικος τηλεοπτικός σταθμός έχει έτοιμη την τηλεοπτική σειρά που θα δείχνει τις φρικτές πράξεις του!

Η παραγωγή τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Η Μοίρα», αποφάσισε να εντάξει την υπόθεση με τον serial killer στην Κύπρο και τα δυο αυτοτελή επεισόδια αναμένεται να προβληθούν σύντομα.

Τα επεισόδια είναι προϊόν μυθοπλασίας, καθώς οι παραγωγοί δεν επιθυμούν να προκαλέσουν, αλλά γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο και ο δράστης είναι κάποιος άνδρας που υπηρετεί στο στρατό.

Οι Φιλιππινέζοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον για τα στυγερά εγκλήματα του Νίκου Μεταξά καθώς θύματά του ήταν 4 Φιλιππινέζες, εκ των οποίων ένα μικρό κορίτσι.

Τα θύματα του «Ορέστη»

•    Marry Rose, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

•    Arian Palanas Lozano, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

•   Katha Anu, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας.

•   Livia Bunea, 36 ετών από τη Ρουμανία. Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.

•   Elena Bunea, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη.

• Maricar Valdez Arquiola, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε το πρωί, μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.

Related Article