Με στόχο 800 χιλιάδες ευρώ, που πίστευε ότι υπήρχαν στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου 7, πήγε ο δράστης Λοΐζος Τζιωνής και σκότωσε εν ψυχρώ τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου στο έγκλημα που συγκλόνισε την Κύπρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, ο Τζιωνής πίστευε ότι υπήρχε ποσό 800 χιλιάδων ευρώ στο χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε η οικογένεια. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι όπως διαφάνηκε, δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι.

Ο Τζιωνής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τελούσε σε κατάσταση απόλυτης παράκρουσης όταν έσφαξε τους δυο. Όπως ακούστηκε, μάλιστα, και στο Δικαστήριο, ο ίδιος μαζί με τον 22χρονο Μάριο Χατζηξενοφόντως είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης προηγουμένως.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, o δράστης είχε πάρει μαζί του τάμπλετ για να φωτογραφίσει τα θύματα, ενώ είχε βάλει τη συμβία του, Σάρα Σιαμς, να φτιάξει σάντουιτς για να το πάει στον 15χρονο ανήλικο γιο των θυμάτων τον οποίο είχε κλειδώσει στο κελάρι του σπιτιού, στο υπόγειο. Τα νέα στοιχεία προκύπτουν από τα όσα αναφέρει σε κατάθεσή του ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού.

Related Article