Διπλή διάκριση για τη Rolco από τον κορυφαίο διεθνώς θεσμό  «Προϊόν της χρονιάς», για το ROL DryWash στην κατηγορία «Περιποίηση Ρούχων» και το Essex Touch στην κατηγορία «Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων».

Τα πιο καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της ελληνικής αγοράς επιβραβεύτηκαν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην τελετή απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς 2020».

Μεταξύ των νικητών το ROL DryWash ξεχώρισε στην κατηγορία του για την ιδιαίτερη καινοτόμα χρήση του, και το Εssex Touch για την ιδιαίτερη καινοτόμα σύνθεση του.  Το ROL Drywash εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές και ξε-τσαλακώνει τα ρούχα χωρίς αυτά να πρέπει μπουν στο πλυντήριο ή να σιδερωθούν ενώ το Essex Touch, με την τεχνολογία του «Aroma Encapsulation» δίνει τη δυνατότητα στα ρούχα να  εκλύουν άρωμα σε κάθε άγγιγμα του ρούχου ακόμα και εβδομάδες μετά την πλύση.

Η Rolco ευχαρίστησε τον θεσμό και τους καταναλωτές της έρευνας για την αναγνώριση της προσπάθειας της και δεσμευτικέ να συνεχίσει να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, και γνώμονα πάντα τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.