Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραβείο Top Industrial Export Company- GOLD  για τη ROLCO
στα Greek Exports Forum & Awards 2020

 

Στις 22 Ιανουαρίου 2021 η ROLCO Bianil AE βραβεύτηκε από τα Greek Exports Exports Forum & Awards 2020, με το βραβείο Gold Top Industrial Export Company για τις εξαγωγικές τις επιδόσεις για το 2020.

H Rolco Bianil AE είναι μια ελληνική εταιρεία με σχεδόν 70 χρόνια στην Ελληνική αγορά, και παρ’όλες τις δυσμενείς συνθήκες που προέκυψαν μέσα από την πανδημία
COVID-19, μπόρεσε και αντέδρασε εκμεταλλευόμενη την άριστη τεχνολογική κατάρτιση των ανθρώπων της αλλά και την παραγωγική ευελιξία των εκσυγχρονισμένων εγκαταστάσεων της.

Με αιχμή του δόρατος προϊόντα απολύμανσης, τεκμηριωμένα σε διεθνή και ανεξάρτητα εργαστήρια και με βάση τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα ασφάλειας, η Rolco μεγάλωσε τις ήδη συνεργασίες που διατεθεί και εξασφάλισε νέες συνεργασίες με κορυφαίες πολυεθνικές του χώρου. Έτσι τροφοδότησε μεγάλες αγορές της Δυτικής Ευρώπης περιλαμβανομένων της Μ. Βρετανίας, Γαλλίας , Ιταλίας , Ισπανίας, Πορτογαλίας, Αυστρίας αλλά και αγορές που ήδη δραστηριοποιόταν της Ανατολικής Ευρώπης όπως Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Σκόπια, Κόσσοβο και Κύπρο

Οι πωλήσεις της εξαγωγικής της δραστηριότητας το 2020 αυξήθηκαν κατά 101% σε σχέση με το 2019, και οι χώρες αυξήθηκαν από 7 σε 13, συμβάλλοντας έτσι και δυναμικά στο ισοζύγιο των εξαγωγών της χώρας και του Εθνικού προϊόντος. 

Με οικολογική ευαισθησία και αδιάλειπτη κοινωνική ευσυνειδησία η Rolco Bianil, η ελληνική Βιομηχανία απορρυπαντικών συνεχίζει να παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των πελατών και των καταναλωτών της. Πάντα με υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον στα πλαίσια της αειφόρου ανάπτυξης για την προάσπιση και τη διαφύλαξη ενός βιώσιμου μέλλοντος σε μακροπρόθεσμη βάση.