ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

14 Σεπτεμβρίου 2020

 

Κωτσόβολος: Κάτι περισσότερο από καλύτερη τεχνολογία. Ιστορίες μιας Καλύτερης Ζωής

 

«Στον Κωτσόβολο ξέρουμε τα πάντα γύρω από την τεχνολογία. Αλλά στον Κωτσόβολο πιστεύουμε σε κάτι περισσότερο από αυτό, πιστεύουμε στις ιστορίες». Οι καθημερινές ιστορίες δημιουργούνται μέσα από ευχάριστες στιγμές, χάρη στις κατάλληλες συσκευές που διευκολύνουν τη ζωή όλων. Σε αυτήν την τεχνολογία πιστεύουμε! Η νέα τηλεοπτική καμπάνια του Κωτσόβολου εξηγεί αυτή τη φιλοσοφία, που φέρνει τον κάθε έναν από εμάς σε πρώτο πλάνο.

Στο πλάνο εκείνο που εμείς οι ίδιοι τοποθετούμε τον εαυτό μας. Είτε δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας στη μαγειρική, είτε ακούμε μουσική, είτε βρισκόμαστε με τους φίλους μας, δημιουργούμε τις κατάλληλες ιστορίες που μας συντροφεύουν κάθε στιγμή. Γιατί η τεχνολογία κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά μας, μας αφήνει χρόνο για να περάσουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, απαθανατίζει τις ξέγνοιαστες στιγμές και δίνει περισσότερη ζωντάνια στη ζωή μας.

Στον Κωτσόβολο γνωρίζουμε πως όλες αυτές οι στιγμές έχουν σημασία. Για μία καλύτερη ιστορία… για μία καλύτερη ζωή.

Δείτε εδώ το νέο τηλεοπτικό σποτ: https://youtu.be/tc2vFDarj6c.

***

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.600 ανθρώπων μας. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 69 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

 

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 950 καταστήματα, 16 websites, 39.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος. Το Dixons Travel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα Αρετή Παρασκευάκου IGravityTheNewtonsIτηλ. 211.10.60.195, 6973749088

e-mail: Areti.Paraskevakou@gravitythenewtons.gr 

κα Ειρήνη Χούντα | PR &CSR Specialist, Κωτσόβολος I τηλ. 210.28.91.104

e-mail:hountai@kotsovolos.gr