Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement και DIY στην Ελλάδα, έδωσε το παρών, ως Μέγας Χορηγός, στο 1ο  Virtual Συνέδριο Diy & Home Improvement, που πραγματοποιήθηκε 1-2 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο θεσμό στον κλάδο της βελτίωσης και ανακαίνισης κατοικίας, ο οποίος μετά από 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας, διεξήχθη για πρώτη φορά online, λόγω της πανδημίας. Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 200 στελέχη από 76 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

Το διήμερο συνέδριο άνοιξε με ομιλία του ο κ. Δημήτρης ΓαλάνηςCEO της Praktiker Hellas, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέπτυξε θέματα όπως οι ανακατατάξεις που έφερε η πανδημία στον κλάδο, αλλά και οι ευκαιρίες που αναδύθηκαν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το DIY στη ζωή των ανθρώπων, καθώς και στην προτίμησή τους να κάνουν οι ίδιοι εργασίες στο σπίτι, ενώ, μίλησε και για τη μετεξέλιξη των καταστημάτων DIY σε καταστήματα Home Improvement, εστιάζοντας στη δυναμική θέση που εξακολουθούν να διατηρούν τα φυσικά καταστήματα, σε συνδυασμό με τις βέλτιστες σύγχρονες πρακτικές για  πανκαναλική εξυπηρέτηση και την ανάγκη για συνεχή αλλαγή των επιχειρήσεων σύμφωνα με τις αλλαγές της κοινωνίας.

Η Praktiker Hellas θα συνεχίσει να υποστηρίζει εκδηλώσεις τέτοιου χαρακτήρα που ως στόχο έχουν τη συγκέντρωση ανθρώπων του κλάδου και ενθαρρύνουν την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών για την ανάπτυξη της αγοράς.