ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 05 Οκτωβρίου 2020

 

Η Melissa συνεργάζεται με τον Στέφανο Τσιτσιπά

για τη νέα τηλεοπτική της καμπάνια

 

Στη Melissa ξέρουμε πως το οικογενειακό τραπέζι είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε πως οι οικογένειες παίρνουν αποφάσεις μπροστά από ένα ζεστό πιάτο λαχταριστά μακαρόνια, σκέφτονται την επόμενη ημέρα, κάνουν σχέδια για το μέλλον, θυμούνται όμορφες στιγμές. Ξέρουμε πως για να φτάσεις στο τέλειο οικογενειακό τραπέζι, θα πρέπει να δοκιμάσεις πολλές παραλλαγές, συνταγές, συνδυασμούς. Ξέρουμε πως η πρώτη δοκιμή είναι πολύ σημαντική.. όπως είναι ακριβώς και το πρώτο βήμα..

Το πρώτο βήμα στα αποδυτήρια, το πρώτο βήμα στο γήπεδο, το πρώτο βήμα στο βάθρο. Ο Στέφανος έχει κάνει πολλά πρώτα βήματα και ξέρει. Ξέρει πως με τη σκληρή δουλειά μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, πως η προπόνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι αυτή που θα σε κάνει να μπορείς να ανταποκριθείς σε κάθε περίπτωση. Ξέρει πως πρέπει να μείνεις πιστός στις αξίες και στα ιδανικά που σου δίδαξε η οικογένειά σου. Ξέρει πως τα πρώτα μας όνειρα τα άκουσαν οι γονείς μας.. εκεί στο οικογενειακό τραπέζι..

Ξέρει πως μετά από την κάθε ημέρα, θα έχει πάντα μία θέση στο στρωμένο οικογενειακό τραπέζι.

 

Η Melissa συνεργάζεται για τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια με τίτλο «Ο δρόμος προς την κορυφή» με τον Στέφανο Τσιτσιπά, έναν αθλητή που έχει διακριθεί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων για την αστείρευτη ενέργειά του, τον επαγγελματισμό του αλλά και τους δεσμούς με την οικογένειά του. Στέφανος και Melissa μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες. Είναι η σκληρή δουλειά, η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις και η προσήλωση στο στόχο που θα αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο και θα οδηγήσει στην κορυφή.

Η νέα αυτή συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στη Melissa να μιλήσει για τα στοιχεία που συνθέτουν το χαρακτήρα της, μέσω ενός αθλητή που έκανε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο να γνωρίσει αλλά και να αγαπήσει το τένις. Ίσως και όσο αγαπάει τα μακαρόνια..

Τηλεοπτικό σποτ: https://youtu.be/8pq4fBQQnmo

 

Σχετικά με την εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ:

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Κίκιζα το 1947 στην Αθήνα και η βασική της δραστηριότητα είναι η παραγωγή σιμιγδαλιού και ζυμαρικών. Αποτελεί την Νο1 παραγωγό ζυμαρικών στην Ελλάδα, με μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 33%. Τα προϊόντα της βρίσκονται σε περισσότερες από 35 χώρες με τις εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν το 20% του ετήσιου τζίρου. Η εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κατέχει το μεγαλύτερο καθετοποιημένο συγκρότημα μύλου και μακαρονοποιείου στα Βαλκάνια παράγοντας ετησίως 55.000 τόνους ζυμαρικών. Απασχολεί 220 άτομα προσωπικό και έχει αναδειχθεί Best Workplace για τα έτη 2011, 2013, 2016 & 2017.  Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Heinz, Kraft και Del Monte στην Ελλάδα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κέρρυ Γουσίδου, Gravity the Newtons, Group Account Director,

E: Kerry.gousidou@gravitythenewtons.gr, 211 10 60 194

&

Μαριαλένα Λημναίου, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Marketing Manager,

E: mlimneou@kikizas.gr, 210 5190131