Οι πιέσεις που άσκησε τις τελευταίες ημέρες (ειδικά όταν ενημερώθηκε από Παμβοχαϊκό και Ηρακλή ότι δεν θα κατέβουν) έπιασαν τόπο και τελικά η μοναδική απώλεια είναι η ΑΕΚ, η οποία έμεινε στα μεγάλα λόγια του καλοκαιριού και εξαφανίστηκε.

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 2 Νοεμβρίου και η κλήρωση του θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου, το Λιγκ Καπ θα διεξαχθεί 25-27 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 10 ομάδων (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Φοίνικας Σύρου, ΑΟ Κηφισιάς, Ελπίδα, ΟΦΗ, Παμβοχαϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Παμβοχαϊκός, Ηρακλής και Εθνικός δεσμεύθηκαν ότι θα συγκροτήσουν αξιόλογες ομάδες (και με ξένους) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην συνάντηση της ΕΣΑΠ με την ΕΡΤ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Κι εκεί θα φανεί αν το πρωτάθλημα θα έχει τηλεοπτική μετάδοση και τι έσοδα θα προκύψουν καθώς υπενθυμίζουμε ότι ναι μεν η ΕΡΤ δείχνει το πόλο, αλλά χωρίς να δίνει φράγκο για τα τηλεοπτικά, ενώ το χάντμπολ (που έπαιρνε το 1/7 των χρημάτων του βόλεϊ) είναι στην 5η αγωνιστική και δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Related Article