Ο Φερνάντο Βαρέλα κατηγόρησε τον Όσκαρ Γκαρθία για υπερβολική αντίδραση μετά το ρολό ταμειακής μηχανής που τον βρήκε στο πρόσωπο και τόνισε πως η πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να μην αγωνιστεί.

Δηλώσεις στη «O Jogo» για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως ο Όσκαρ Γκαρθία αντέδρασε υπερβολικά μετά το ρολό ταμειακής μηχανής που τον χτύπησε στο πρόσωπο και υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να αγωνιστούν στην Τούμπα.

«Ακόμη κι αν ήταν με πρόθεση, ένα χαρτί δεν σε στέλνει στο νοσοκομείο. Υπήρξε ένα ρολό χαρτί που χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο του προπονητή του Ολυμπιακού και το έκανε μεγάλο ζήτημα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού άρχισε να λέει ότι τον πονάει το κεφάλι και ο λαιμός και ότι αισθανόταν άρρωστος. Έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, ενώ έβαλε ακόμα και κολάρο. Το έκανε μεγαλύτερο θέμα από ότι πραγματικά συνέβη.

Ήταν πολύ υπερβολικές οι αντιδράσεις του. Mου φάνηκε ότι στον Ολυμπιακό έρχονταν ήδη με την πρόθεση να μην παίξουν, ακόμα κι αν ήταν με πρόθεση, ένα ρολό χαρτιού δεν σε στέλνει στο νοσοκομείο. Δεν λέω ότι δεν αναστατώθηκε, αλλά στο σημείο να πας στο νοσοκομείο και να ματαιώσεις ένα ματς; Δεν νομίζω», είπε.