Ως την Παρασκευή αναμένεται να έχει γίνει γνωστή η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, για την αίτηση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός σχετικά με αναστολή της ποινής στην υπόθεση Βέμερ.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ποσό που οφείλει να καταβάλει ο Παναθηναϊκός για την οφειλή προς τον Γενς Βέμερ.

Στην εκδίκαση της Τετάρτης οι πράσινοι αιτήθηκαν η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου να γίνει γνωστή όσο το δυνατόν συντομότερα, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Αυτό δεν συνέβη την Πέμπτη, ωστόσο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το αργότερο ως την Παρασκευή.

Έτσι, οι πράσινοι θα γνωρίζουν αν αναστέλλεται ή όχι η επιβολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών, μέχρι να αποσαφηνιστεί οριστικά το ύψος των χρημάτων που οφείλονται στον Γερμανό παίκτη.

Παράλληλα, σήμερα εκδικάστηκε και η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Στέργος Μαρίνος για ένα ποσό της τάξης των 540 χιλιάδων ευρώ, με το τριφύλλι να αποδέχεται την οφειλή προς τον Έλληνα μέσο.

Δεν αποκλείεται βέβαια, μέχρις ότου να τελεσιδικήσει η απόφαση να βρεθεί σημείο επικοινωνίας και οι δύο πλευρές να καταφύγουν σε εξωδικαστική συμβιβαστική λύση.