Έβαλαν ξανά πλάτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και επιστρέφουν οριστικά στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ.

Λήξη συναγερμού στον Παναθηναϊκό. Μετά από κουβέντα που είχαν οι παίκτες του συλλόγου με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, αποφασίστηκε να βάλουν ακόμα μια φορά πλάτη και να δώσουν τέλος στην αποχή από τις προπονήσεις, που είχαν κηρύξει από χθες.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη θα δώσουν κανονικά αύριο το «παρών» στο Κορωπί (σήμερα είχαν ρεπό) και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Όλα δείχνουν πως το επόμενο διάστημα (λογικά ως το τέλος του μήνα) οι πράσινοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, με τη διοίκηση να τους καταβάλλει ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων.

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού επί του θέματος

«Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».