Η Ελλάδα ήρθε ισόπαλη με την Αίγυπτο (2-2) στην τρίτη αγωνιστική του SOCCA World Cup 2019 και απόψε (21:00) παίζει για τη νίκη απέναντι στη Λετονία!

Με ένα εκπληκτικό λεπτό (23ο) στο οποίο πέτυχε δύο γκολ με τον Χρήστο Χίσσο, η Ελληνική ομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά το 2ο ημίχρονο στη 3η αγωνιστική του SOCCA World Cup 2019. Οι Αιγύπτιοι, αν και με παίκτη λιγότερο στο 2ο μέρος μετά την αποβολή του Χαμέζ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δύο γκολ του Μοχάμεντ στο 36ο και στο 39ο λεπτό και να βάλουν φωτιά στον όμιλο.

Σήμερα, η Ελλάδα παίζει με τη Λετονία και με νίκη περνάει στις «16» καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη καθώς χθες, 4.000 κόσμου γέμισε το γήπεδο δύο ώρες πριν από τη σέντρα και άλλες 3.500 είδαν το ματς από τη γιγαντοοθόνη, έξω από την εγκατάσταση.

Ο ΟΠΑΠ είναι μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης και με τη στήριξη του, μια τέτοια διοργάνωση διεξάγεται στη χώρα μας.

Το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, έχει προχωρήσει σε σημαντική βελτίωση της οργάνωσης των υπηρεσιών του με ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο εξοπλισμό και με ανανέωση του στόλου του με νέας τεχνολογίας λεωφορεία, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει στο επιβατικό κοινό ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση αλλά και οικονομία στο ταξίδι του και είναι χορηγός του Socca World Cup 2019.

Τα αναψυκτικά και οι χυμοί Λουξ έχουν κερδίσει πάμπολλες διακρίσεις για την ποιότητα τη γεύση τους και την επιχειρηματική εξωστρέφεια, ενώ βρίσκονται χορηγικά δίπλα στο Socca World Cup 2019. Mε νέα προϊόντα και εξαιρετικές γεύσεις, τα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ βρίσκονται στις πρώτες γευστικές προτιμήσεις.

Ελλάδα (Ντρένοβα): Ζάχος, Καραβίδας, Κριτσωτάκης, Κατσουράνης, Λευκαρίτης, Σιόρε, Χύσσος, Ντούμος, Γιώτης, Θανασάι, Παπαδάκης, Φούσκας, Παυλόπουλος, Στάμος, Τζανέτος

Αίγυπτος (Μοχάμε): Χεσχάμ, Αζίζ, Χόσνυ, Αμπντάλα, Μαχέρ, Ασράφ, Χαφεζ, Αλά, Χισλάμ.

Related Article