Παίκτης και ομάδα τα βρήκαν και έτσι ο Στάθης Ταυλαρίδης ζήτησε την αναίρεση της απόφασης για αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί οι δύο πλευρές να έφτασαν στα άκρα, αλλά Στάθης Ταυλαρίδης και Παναθηναϊκός τα βρήκαν, με τον Έλληνα στόπερ να ζητάει την αναίρεση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου για αφαίρεση βαθμών από τους «πράσινους».

Ο παίκτης, εξοφλήθηκε από το «τριφύλλι» και έτσι οι βαθμοί μετά το συγκεκριμένο αίτημα που κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής, δεν θα αφαιρεθούν, αφού όλα έγιναν στις προβλεπόμενες από το νόμο προθεσμίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League

Αναφορικά με την από 28/2/2018 (υπ΄αριθμ. 10/2018) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ περί επιβολής και ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως αυτή διορθώθηκε ως προς τον αριθμό της την 2/3/2018), κατόπιν σχετικής αίτησης του ποδοσφαιριστή Ευστ. Ταυλαρίδη, η οποία κοινοποιήθηκε στη Super League την Πέμπτη (1/3/2018), ανακοινώνεται ότι κατόπιν της προ ολίγου κοινοποίησης ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των διαδίκων, στο οποίο πιστοποιείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, η Super League δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.