Με το σύνθημα «Ολυμπιακέ μαζί σου», η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/6 τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2018-19). Κεντρικός άξονας ήταν οι ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις, σε σχέση με τις περσινές τιμές, η αγάπη και το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα-Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα προνόμια και οι προσφορές στους κατόχους, αλλά και -εξίσου σημαντικό- η ενίσχυση στον υπέρλαμπρο Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, προκειμένου όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα να συνεχίσουν να κατακτούν τίτλους, να δοξάζουν την Ελλάδα, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκούς τελικούς και κατακτώντας ευρωκούπες και -συνολικά- να κάνουν τον κόσμο του Θρύλου ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ!

«Ολυμπιακέ μαζί σου», λοιπόν, είναι το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας, με την οποία λανσάρονται τα εφετινά εισιτήρια διαρκείας. Για τη δόξα, την τιμή σου, για το μεγαλείο σου. Αυτό το μεγαλείο, το οποίο τα τελευταία χρόνια ολοένα και… γιγαντώνεται! Επί προεδρίας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η ομάδα μας έχει κατακτήσει 7 στα 8 πρωταθλήματα, κύπελλα, νταμπλ, την υψηλότερη θέση της στο ranking της UEFA, έχει επιτύχει ιστορικές νίκες! «Και όλα αυτά, παραμένοντας οικονομικά ισχυρός και όχι… ρημάζοντας τα ταμεία του. Πληρώνοντας εκατομμύρια ευρώ στο κράτος, την ώρα που σε άλλες ομάδες βλέπουμε να… χαρίζονται εκατομμύρια χρεών», εξήγησε αρχικά, στην παρουσίαση των νέων διαρκείας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς.

Στάθηκε, εν συνεχεία, στην τεράστια άνοδο που έχει σημειωθεί στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. «Όταν ο Μιχάλης Κουντούρης μπήκε μπροστά, για να ηγηθεί του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης του είπε “προχώρα και εγώ είμαι εδώ”. Έκτοτε, με την ανυπολόγιστη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, μέσω των διαρκείας, με την κάρτα μέλους, αλλά και με τη διαρκή και αδιάκοπη οικονομική αιμοδοσία του κ. Μαρινάκη, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού έχει κατακτήσει 55 τίτλους συνολικά. Από τη γέννησή του, μέχρι το 2010, είχε 77 και τα τελευταία 7-8 χρόνια, έχει κατακτήσει 55! Στόχος μας είναι να παραμένει ο Ολυμπιακός ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογο της Ευρώπης», πρόσθεσε.

Κατέληξε, δε, λέγοντας πως η ομάδα μας κάνει, σε όλα τα επίπεδα, μία επανεκκίνηση, προκειμένου να επανέλθει στην θέση για την οποία γεννήθηκε. Προκειμένου να επανέλθει στην πρώτη θέση. Στην κορυφή. Εκεί όπου όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους. Τον λόγο πήρε ακολούθως ο Παναγιώτης Μπαντούνας, Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος εξήγησε μερικούς βασικούς άξονες από την εφετινή καμπάνια.

Έναρξη πώλησης των νέων διαρκείας ουσιαστικά από την Τρίτη 5/6, με τις ανανεώσεις των παλαιών κατόχων. Η πρώτη περίοδος λήγει την Πέμπτη 21/6, ενώ η δεύτερη περίοδος (νέοι κάτοχοι) αρχίζει από τη Δευτέρα 25/6. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας κυμαίνονται από 50€ και 55€ έως 2200€ (VVIP). Τα προνόμια και οι προσφορές, από τους χορηγούς του Ολυμπιακού και τις συνεργαζόμενες εταιρείες αναπτύσσονται διαρκώς, για το καλό του φιλάθλου της ομάδας μας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά βασικά σημεία από την εφετινή καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας, την οποία μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!