Σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων

«Είναι μονόδρομος να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια σημερινής πανηγυρικής σύσκεψης με τη νέα Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019.

Ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε ότι η νέα Κυβέρνηση επιθυμεί την επιτυχία της διοργάνωσης με απόλυτο σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ που θα βγει από το ταμείο της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019. Από τα μέλη της Ο.Ε. ζήτησε να δώσουν έμφαση στην προβολή του γεγονότος και να σταλεί καθαρό και δυνατό το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η επιτυχία του είναι υπόθεση όλων των εμπλεκομένων.  «Θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολλά. Όμως, τώρα είμαστε ένα μήνα από του Αγώνες και πρέπει να πετύχουμε» πρόσθεσε ο κ. Αυγενάκης.

Ο νέος Πρόεδρος της Ο.Ε. των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 Νίκος Παπαδημάτος, ο, επεσήμανε ότι θα υπάρξει απόλυτος έλεγχος δαπανών και για άλλη μια φορά ζήτησε τη συμμετοχή όλων για να κερδίσει η Πόλη το στοίχημα της διοργάνωσης που ανέλαβε.

Ο project manager και μέλος της Ο.Ε., κ. Ηλίας Δαλαίνας, αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία των Αγώνων και αναφέρθηκε στα υλικά και άυλα οφέλη που θα αποκομίσει η διοργανώτρια Πόλη. Επίσης, τόνισε ότι στο οργανωτικό σκέλος το ανθρώπινο δυναμικό είναι απόλυτα έτοιμο να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος ζήτησε να μείνουν απτά οφέλη που θα αποκομίσει η διοργανώτρια πόλη από τους Αγώνες, καθώς ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και οι βουλευτές Αχαΐας Αγγελος Τσιγκρής, Ιάσωνας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου.