Ευχάριστα νέα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη, αφού οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον παίκτη και γλιτώνουν την αφαίρεση βαθμών.

Λύση σε μία από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχει σε εκκρεμότητα βρήκε ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, επιτεύχθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός με την πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι οι «πράσινοι» γλιτώνουν την ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών, με την οποία κινδύνευαν άμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση και ψάχνει με μεγαλύτερη ηρεμία λύσεις για την επόμενη μέρα.

Θυμίζουμε ότι έπειτα από πολλές αναβολές στην εν λόγω υπόθεση, αυτή εκδικάστηκε τελικά την 21η Φλεβάρη, με τον Στάθη Ταυλαρίδη να ζητά άμεσα από το «τριφύλλι» 97.000 ευρώ και σε περίπτωση που δεν καταβαλλόταν αυτό το ποσό θα γινόταν άμεσα αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναικό.

Τελικά, μετά τις σημερινές συζητήσεις προέκυψε εξωδικαστικός συμβιβασμός, καθώς τόσο οι «πράσινοι» έκαναν ένα βήμα προς τις απαιτήσεις του παίκτη, αλλά και ο ποδοσφαιριστής έβαλε νερό στο κρασί του, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που υπάρχουν και τελικά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τον Παναθηναϊκό.