Στη Βασιλεία βρίσκεται η Δήμητρα Κοροκίδα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Badminton που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως 25 Αυγούστου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι ασχολείται δύο χρόνια με το άθλημα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την κορυφαία διοργάνωση του Para Badminton.

Στην Ελβετία θα ταξιδέψει επίσης ο προπονητής της Βασίλης Κατσίφας. Λίγο πριν την αναχώρησή της η Κοροκίδα επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι μια διοργάνωση που θα προσπαθήσω να πάρω εμπειρίες και βαθμούς για την πρόκρισή στο Τόκιο», τόνισε η Δήμητρα Κοροκίδα και στη συνέχεια επεσήμανε. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και ειδικότερα τον πρόεδρο Γιώργο Φουντουλάκη που με βοήθησαν να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι. Την πρόεδρο της ΕΟΦΣΑ Βικτωρία Χατζήνα και τους προπονητές μου Βασίλη Κατσίφα και Χρήστο Τσαρτσίδη που είναι συνέχεια στο πλευρό μου.  Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία LR Health and Beauty χωρίς την οικονομική στήριξη της οποίας δεν θα ήταν εφικτό να προκριθώ σε αυτό το πρωτάθλημα και την Yonex Hellas για τον αγωνιστικό εξοπλισμό και ρουχισμό που μου προσφέρει», κατέληξε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Related Article