Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξιδεύει αύριο για το Λονδίνο, όπου θα έχει ραντεβού με τους επενδυτές για την ΠΑΕ και το ΟΑΚΑ και θα τους ενημερώσει τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα.

Σε μια κίνηση που δείχνει ότι το όλο θέμα… τρέχει για τον Παναθηναϊκό προχωράει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δυο μέρες μετά την επιστολή που εστάλη στον Γιάννη Αλαφούζου, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ταξιδεύει αύριο για την Αγγλία, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους επενδυτές που έχει στο πλευρό του για το Athens Alive και φυσικά την ΠΑΕ.

 Ο κ. Γιαννακόπουλος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα μεταβεί αύριο στο Λονδίνο. Εκεί θα συναντηθεί με τους συμπαίκτες του και θα τους ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Η προσπάθεια που κάνει ο Γιαννακόπουλος είναι να πείσει τους επενδυτές να μπουν νωρίτερα στην ΠΑΕ, προκειμένου ο σύλλογος να μη συνεχίζει να ταλαιπωρείται άλλο και να σημάνει… λήξη συναγερμού για κάθε κίνδυνο για την ομάδα.

Θα γίνει, φυσικά, συζήτηση για την επιστολή στον κ. Αλαφούζου για τις προθέσεις της κυβέρνησης, αλλά και για τις επαφές που θα κάνει ο κ. Γιαννακόπουλος με τα κυβερνητικά στελέχη.