Οι κορυφαίοι Έλληνες τοξότες θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο ιστορικό γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Χώρου Α΄ Αγωνιστικής Κατηγορίας, Ανδρών – Γυναικών, Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου.

Είναι η πρώτη φορά που το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα φιλοξενήσει αγώνες τοξοβολίας γεγονός που έχει ενθουσιάσει τους αθλητές και τους φίλους του αθλήματος, ενώ το μήνυμα των αγώνων είναι η προσπάθεια μείωσης της χρήσης πλαστικού και η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας ζητά από τους αθλητές να έχουν μαζί τους σκεύη για νερό, καθώς στον αγωνιστικό χώρο θα υπάρχουν ψύκτες και όχι πλαστικά μπουκάλια.

Μεταξύ άλλων στον αγώνα θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό Τόξο, ο Αλέξανδρος Καραγεωργίου, ο Παναγιώτης Ξιαρχογιαννόπουλος, η Ευαγγελία Ψάρρα και η Μάρθα Ανατολή Γκορίλα. Στο Σύνθετο Τόξο θα πάρουν μέρος ο Δημήτρης Λαμπράκης, ο Σταύρος Κουμερτάς, ο Σάκης Κωστόπουλος και η Νατάσα Τσακίρη.

Οι τελικοί του Πρωταθλήματος θα γίνουν την Κυριακή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όπου και θα κριθούν οι καλύτεροι τοξότες της Ελλάδας.

Χορηγοί του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας είναι οι LUX και τα καταστήματα του Κυριάκου Κροαζιέ και “N. Παπαδάκης”.

Related Article