Οργισμένος για όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και κυρίως με τον διαιτητή του ντέρμπι -χαρακτηρίζοντάς τον μοναδικό υπεύθυνο- εμφανίζεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σε ποστάρισμά του.

Έξαλλος με τον Γιώργο Κομίνη ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Σε ποστάρισμά του στο Instagram, ο Σέρβος φορ χαρακτηρίζει τον διαιτητή του ντέρμπι ως μοναδικό υπεύθυνο τον για όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Παράλληλα, θεωρεί ότι κάποιος είπε στους παίκτες της Ένωσης να μην βγουν στο γήπεδο -μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη- και ότι αυτοί ήθελαν να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Το ποστάρισμά του
«Πώς είναι δυνατόν να μετράει το γκολ και μετά από πέντε λεπτά να το ακυρώνει; Νομίζει ο διαιτητής ότι ανακάλυψε το ποδόσφαιρο; Νομίζω ότι το VAR πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος που το ζήτησε αυτό. Με ποιο δικαίωμα ο διαιτητής άλλαξε απόφαση τρεις φορές; Ίσως θεωρεί ότι δεν πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες…

Ο διαιτητής είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για ότι έγινε στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ δεν ένιωσε φόβο σε καμία περίπτωση! Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελαν να παίξουν και να τελειώσει το ματς, αλλά κάποιος τους είπε να μην βγουν στον αγωνιστικό χώρο!

Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο και ο καλύτερος να κερδίσει. Αυτός είναι ο σκοπός του ποδοσφαίρου, αλλιώς είμαστε όλοι χαμένοι…».