Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο πόλο ανδρών, ο άνθρωπος των ρεκόρ, ο Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στην εκπομπή Sportnews με τον Σταύρο Κουράκο στο Action24 και μεταξύ άλλων είπε:

“Εχουμε μία απόλυτη κυριαρχία την οποία κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει και σίγουρα δεν έγινε τυχαία. Ηρθε κλιμακωτά η επιτυχία, βήμα με βήμα, χρονιά με την χρονιά. Το σχέδιο της διοίκησης και του Μιχάλη Κουντούρη ενέπνευσε εμάς και όλο τον κόσμο της ομάδας, για να δουλέψουμε σωστά και να φέρουμε τις επιτυχίες.

Στην Ελλάδα της κρίσης καταφέραμε το μεγαλύτερο επίτευγμα, την κατάκτηση του Champions League, κόντρα σε ιδιαίτερα μεγάλες αντιπάλους.

Επειδή κατακτούμε το πρωτάθλημα εύκολα, σίγουρα δεν είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός μας, κάτι που είναι λάθος. Θα πρέπει να πανηγυρίζουμε κάθε τίτλο, γιατί άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν εκεί όπου φτάνουμε εμείς. Εχουμε δώσει έμφαση στην Ευρώπη και ίσως να έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα. Αυτό κάποια στιγμή θα οδηγήσει, μαθηματικά, σε μία μεγάλη σφαλιάρα, όπως είχε έρθει η απώλεια του κυπελλου από την Βουλιαγμένη το ’17.

Το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαίνεις τι έρχεται. Η ομάδα πόλο σε συνεργασία με την διοίκηση, μπορεί να βλέπει μπροστά, το τι ακολουθήσει και μιας και έχουμε ένα καλό παρελθόν, έτσι να έχουμε και ένα καλύτερο μέλλον.

Πάντα θα κάνω αυτό που μπορώ και παραπάνω, για την Εθνική ομάδα. Ολοι την έχουν αγαπήσει. Με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη η απήχηση. Θα συνεχίσω όσο μπορώ, όσο πιστεύουν οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα σε Ολυμπιακού και Εθνική”.