Αυτή την φορά αναβολή δεν υπήρξε! Η υπόθεση Ταυλαρίδη εκδικάστηκε κανονικά και πλέον αν ο Παναθηναϊκός δεν τακτοποιήσει άμεσα την οφειλή προς τον παίκτη κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών!

Ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής παρευρέθηκε κανονικά στη διαδικασία, μαζί με τον δικηγόρο του, Πάρη Ατλαμάζογλου, στην εκδίκαση της προσφυγής του κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία της ΕΠΟ, που αυτή τη φορά δεν αναβλήθηκε, αλλά εκδικάστηκε κανονικά, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο πρόεδρος των «πράσινων», Βασίλης Κωνσταντίνου, ζήτησε αναβολή, με επιχείρημα τα χρήματα που περιμένει από διάφορες πηγές, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Εντούτοις, το αίτημα δεν έγινε δεκτό, με την απόφαση της Δικαιοσύνης να αναμένεται σε μια περίπου εβδομάδα.

Πλέον η υπόθεση, μετά από πολλές αναβολές, που ήταν και ο λόγος που δεν έγινε δεκτή άλλη μια, προχωρά στο «τελικό στάδιο», που περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως ο Ταυλαρίδης αξιώνει 97.00 από το «τριφύλλι», που καλείται πια άμεσα να του τα καταβάλλει.
Πηγή: www.gazzetta.gr