Ο Συριανός αθλητής πήρε την πρόκριση στα 91+ κιλά low kick με αντίπαλο έναν Ινδό αθλητή, νικώντας τον στο πρώτο γύρο με νοκ άουτ

Πρόκριση για τον Μαργαρίτη Στεργιόπουλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που διοργανώνεται στο Σαράγεβο της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Ο ταλαντούχος Έλληνας μαχητής αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα και πήρε την πρόκριση στα 91+ κιλά low kick με αντίπαλο έναν Ινδό αθλητή, νικώντας τον στο πρώτο γύρο με νοκ άουτ!!! Ο Μαξ προκρίθηκε στους 8 καλύτερους αθλητές στην κατηγορία του και μεθαύριο θα βρεθεί αντιμέτωπος διεκδικώντας μια θέση στην 4αδα από τον Σέρβο FILIPOVIC NIKOLA.

Πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο εταίρος Συριανός αθλητής της Εθνικής μας ομάδας, Χούλης Νίκος οποίος αγωνίστηκε με ένα Λευκορώσο αθλητή στα -81 κιλά low kick και μετά από τρεις γύρους έχασε στα σημεία, με ψηλά το κεφάλι και σπουδαία εμφάνιση κερδίζοντας σπουδαίες εμπειρίες.

Υπενθυμίζεται ότι οι προπονητές του συλλόγου μας οι οποίοι συνοδεύουν τους αθλητές μας είναι ο Γεώργιος Ρούσσος και ο Παύλος Ραφαήλ.

Πηγή: syros-sports

Related Article

No Related Article