Την καταγγελία του για τα όσα έγιναν στην Τούμπα έστειλε ο Ολυμπιακός στον αθλητικό εισαγγελέα και την Τετάρτη θα γνωστοποιηθεί και στον αθλητικό δικαστή.

Στα διάθεση του αθλητικού εισαγγελέα βρίσκεται από σήμερα η καταγγελία του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (25/2).

Σε αυτήν περιλαμβάνεται οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή στην οποία ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δέχεται το χτύπημα από το ρολό της ταμειακής μηχανής ενώ η υπερασπιστική τους γραμμή δεν θα σταματήσει σε αυτό το σημείο.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα υπερτονίσουν και τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο και κοντά στα αποδυτήρια, επιζητώντας ουσιαστικά βαρύτερες ποινές προς την ομάδα του «Δικεφάλου του βορρά» και επιπλέον θα σταθούν και στο γεγονός ότι ο γιατρός του αγώνα φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ, αφού είναι υπάλληλος της ομάδας από το 2004 κάτι το οποίο είναι παράνομο, όπως τονίζουν από τον Ολυμπιακό.

Γενικότερα, το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εγρήγορση, αφού υπάρχουν κι άλλες ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις. Την Πέμπτη (1/3, 17:30) θα εκδικαστεί η έφεση για το -3 που τους έχει επιβληθεί για τα επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ αργότερα υπάρχει και η άλλη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ και τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτή την υπόθεση, η πλευρά των Πειραιωτών έχει πραγματοποιήσει πρόσθετη παρέμβαση έχοντας έννομο συμφέρον σε πιθανή τιμωρία του ΠΑΟΚ.