Εξέλιξη σημειώθηκε στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς το επενδυτικό σχήμα «Athens Alive» εξέφρασε επισήμως το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ

Επίσημη κρούση για τον Παναθηναϊκό έκανε το επενδυτικό σχήμα «Athens Alive» που έχει βγει… μπροστά, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Όπως μετέδωσεο ΣΠΟΡ FM 94,6, οι συμπαίκτες του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ εξέφρασαν μέσω επιστολής προς τη διοίκηση του τριφυλλιού το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ (σε συνδυασμό με το πλάνο τους για το ΟΑΚΑ).

Μία κίνηση που επιβεβαιώνει τη θέληση τους να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους του συλλόγου και να τρέξουν πιο γρήγορα οι εξελίξεις.
Βέβαια, θα πρέπει να μείνει χαμηλά η μπάλα. Ναι μεν πρόκειται για ένα (σημαντικό) βήμα προόδου στην υπόθεση, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια επί του θέματος και του τι μέλλει γενέσθαι.

Είναι δεδομένο, πάντως, πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αρχίζουν να… φουντώνουν για την «αναγέννηση» του Παναθηναϊκού (όχι μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά εν γένει του συλλόγου).