Wednesday, 17 October, 2018

Η αλήθεια είναι ότι η ώρα που τρώμε είναι το ίδιο σημαντική με το τι τρώμε. Αυτό ακριβώς απέδειξε και η νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Σάρρεϋ.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, μπορούσαν να φάνε ό,τι ήθελαν μέσα στη μέρα, αρκεί να ήταν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Η πρώτη έτρωγε τα γεύματά της, την ώρα που θα τα έτρωγε κανονικά, ενώ η δεύτερη απολάμβανε το πρωινό 90 λεπτά αργότερα απ’ ότι συνήθιζαν και το βραδινό της 90 λεπτά νωρίτερα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσοι άλλαξαν την ώρα των γευμάτων τους έχασαν διπλάσιο σωματικό λίπος και έτρωγαν μικρότερη ποσότητα φαγητού από τους υπόλοιπους. Σύμφωνα βέβαια με το ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν όλοι οι συμμετέχοντες μετά το πέρας της έρευνας, το 57% παρατήρησε μια μερική μείωση των μερίδων τους.

«Αν και πρόκειται για μικρή έρευνα, μάς έχει δώσει μια ανεκτίμητη εικόνα για το πώς οι μικρές αλλαγές στις ώρες των γευμάτων μας μπορούν να έχουν οφέλη για το σώμα μας», είπε ο επικεφαλής της έρευνας, Dr. Jonathan Johnson.

Ροη Ειδησεων

Υποψήφιους εργαζόμενους  υποδέχεται  η WIND στις Ημέρες Καριέρας 16 ανοιχτές θέσεις εργασίας
Ανακατασκευή από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στη Δημοτική Κοινότητα Καλοχωρίου
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1
Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με έμφαση στη συνεργασία για τους εργαζόμενους της WIND
36.000 περισσότεροι οι θάνατοι από τις γεννήσεις το 2017
«Φρούριο» έγινε το υπουργείο Παιδείας
Eurostat: Στο 19,1% η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιούνιο
Φοβερή απάτη με λεφτά από επιστροφές φόρων σε αθλητές στην Ισπανία
Ένωση Κεντρώων: «Όσοι δίνουν το «Μακεδονία» στηρίζουν Τσίπρα»
Σουηδία: Στη φυλακή ο διάσημος Γάλλος φωτογράφος Ζαν κλοντ Αρνό
Η στιγμή που ο Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον Τσίπρα για τον θάνατο του γαμπρού του

Social

INSTAGRAM

DAILYMOTION