Το F2G παρουσιάζει το #crew το πρώτο πακέτο αποκλειστικά για νέους έως 20ετών!

  • Τετάρτη, Φεβ 24 2016

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2016. Το F2Gπαρουσιάζει το πρώτο πακέτο ολοκληρωμένης επικοινωνίας σχεδιασμένο αποκλειστικά για νέους έως 20 χρονών. Το F2G #crewδίνει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους να μιλούν ελεύθερα με όλους τους φίλους τους, και να μοιράζονται κάθε όμορφη και ανέμελη στιγμή της καθημερινότητας τους στα socialmedia, με τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες του νέου 4Gδικτύου της WIND.

Οι νέοι που θα έρθουν στο F2G #crew, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν αποκλειστικά:

  • 200’ προς όλους & 1GB μόνο με 5€
  • 100’ προς όλους Online BONUS
  • Freeκλήσεις 3’’ (τριών δευτερολέπτων) για ξέγνοιαστη επικοινωνία ακόμα και χωρίς κάρτα με την υπηρεσία Walkie – Talkie

Με το νέο απίστευτα ευέλικτο και οικονομικό πρόγραμμα F2G #crew, και την έξυπνη υπηρεσία Walkie – Talkie, ο εκάστοτε συνδρομητής ακόμα και αν του έχουν τελειώσει τα δωρεάν λεπτά από πακέτα και bonus, μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις με διάρκεια 3’’ προς όλους χωρίς να χρεώνεται η κάρτα του. Το F2G #crew κάνει ότι χρειάζεται για να δώσει στην κάρτα του χρήστη ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Όσοι ενδιαφερόμενοι είναι ως 20 ετών, μπορούν να αποκτήσουν το νέο F2G μέσω του www.f2g.gr/crew ή από οποιοδήποτε κατάστημα WIND.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο website της εταιρείας www.wind.gr.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.