Λεμπιδάκης: Αν δεν απήγαγαν εμένα θα απήγαγαν μέλος της οικογένειάς μου

  • Τετάρτη, Οκτ 04 2017

Νέα στοιχεία έδωσε στους αστυνομικούς με την κατάθεσή του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Όπως είπε στους αστυνομικούς και κατά το παρελθόν «είχαν προσπαθήσει και πάλι να με απαγάγουν, όμως δεν τα κατάφεραν. Επιπλέον μου έλεγαν ότι η ενέδρα για την απαγωγή μου είχε στηθεί από καιρό και αν δεν τα κατάφερναν θα έπαιρναν άλλο μέλος της οικογένειας μου».

Μάλιστα ο 53χρονος επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς πως έβλεπε κάθε μέρα τηλεόραση, ενώ από τις εφημερίδες έμαθε ότι ζητούσαν 100.000.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Υπέγραφε με το αίμα του όπως είπε χαρακτηριστικά τις επιστολές ενώ κάποια στιγμή που συζητούσαν με τους απαγωγείς του για τον οπλισμό τους, του έδωσαν ένα καλάζνικοφ προκειμένου να το αποσυναρμολογήσει και στη συνέχεια να το συναρμολογήσει.

Το φαγητό που του έδιναν το χαρακτήρισε σπιτικό, γιατί του το έδιναν σε κανονικά πιάτα, όπως είπε, ενώ μόνο για ένα κρησφύγετο που το ονόμασε «μαντρί», περιέγραψε την διαμονή του δυσκολότερη σε σχέση με τα άλλα κρησφύγετα στα οποία τον μετέφεραν.

Μάλιστα, από τις αρχές του Απρίλη, όπως είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, του έδιναν ηρεμιστικά χάπια προκειμένου να μην έχει κρίσεις πανικού και άγχους, ενώ αυτό που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι έχουν καταφέρει να συλλάβουν μόλις το 1/3 των απαγωγέων, είναι το γεγονός πως στην κατάθεση του δήλωσε πως ήρθε σε επαφή με περισσότερα από 20 άτομα.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.