Το δαιμόνιο σχέδιο της Τζολί που αιφνιδίασε τον Μπραντ Πιτ

  • Πέμπτη, Σεπ 29 2016

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι σατανικλα έξυπνη, με αγγελική μορφή!

Η απόφασή της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου δεν ήταν… ξαφνική. Φίλοι και του ενός και του άλλου αποκαλύπτουν διαρκώς νέα στοιχεία...

Ήταν ένα σατανικό σχέδιο καλά μελετημένο και οργανωμένο.Της δόθηκε η αφορμή με το περιστατικό στο τζετ και εκείνη την άρπαξε. Κατηγόρησε τον Μπραντ Πιτ ότι είναι κακός πατέρας, πίνει, κάνει χρήση ουσιών και δε συγκρατεί τα νεύρα του.

Η «επιχείρηση»... διαζύγιο για εκείνη είχε ξεκινήσει καιρό πριν και ήθελε απλά όταν θα γινόταν αυτό να έχει εκείνη τα παιδιά:

"Η Άντζυ λέει πως θα τον καταστρέψει. Αν κάτι χαλάσει, το πετάει απλά"  λέει φίλος της.

"Το καλοκαίρι είχε φροντίσει να νοικιάσει έπαυλη πέντε δωματίων στο Μαλιμπού στην οποία και μετακόμισε αμέσως μετά την αίτηση διαζυγίου. Και στις 19 Σεπτεμβρίου κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου ένα λεπτό πριν κλείσει το δικαστήριο πιάνοντας στον ύπνο τον Μπραντ Πιτ. Η Αντζελίνα κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου ένα λεπτό πριν κλείσουν τα δικαστήρια. Ο Πιτ δεν είχε ούτε δικηγόρο ούτε τίποτα " δήλωσε φίλος του ηθοποιού .

Στο μεταξύ λόγω της κακής του ψυχολογικής κατάστασης, ο γόης του Χόλιγουντ ακύρωσε επίσημη εμφάνισή του σε πρεμιέρα ντοκιμαντέρ όπου έχει δανείσει τη φωνή του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.

300x250