Σελένα Γκόμεζ: Αποχή από τη μουσική λόγω κρίσεων πανικού

  • Πέμπτη, Σεπ 01 2016

Αποχή για ένα χρονικό διάστημα από τη μουσική αποφάσισε να κάνει η γνωστή τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ, προκειμένου να ασχοληθεί με τις κρίσεις πανικού, το άγχος και την κατάθλιψη.

Σε δήλωσή της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τα προβλήματα ψυχικής υγείας της είναι μια παρενέργεια της ασθένειας του λύκου. Πέρυσι είχε αποκαλύψει πως υποβαλλόταν σε θεραπεία για την ασθένεια που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

Η 24χρονη τραγουδίστρια λέει πως χρειάζεται τώρα χρόνο για να αντιμετωπίσει τα θέματα υγείας. Μιλώντας στο toofab, δήλωσε: «όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, περίπου πριν από ένα χρόνο αποκάλυψα πως έχω Λύκο, μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους. Ανακάλυψα πως το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη μπορεί να είναι παρενέργειες του Λύκου. Θέλω να επικεντρωθώ στην διατήρηση της υγείας μου και αποφάσισα πως ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω, είναι να απέχω λίγο από τη μουσική».

Ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της για την υποστήριξή του: «Ξέρετε πόσο σημαντικοί είστε για μένα αλλά… κάνω ό,τι είναι δυνατόν για το καλύτερο».

Δεν είναι σαφές πόσο χρόνο θα απέχει η Σελένα Γκόμεζ.
Πηγή: BBC

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.

300x250