3 νέα βραβεία στη συλλογή του E-LA-WON

  • Τρίτη, Ιουν 27 2017

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά απέσπασε χρυσό βραβείο στον τρίτο «τη τάξει» παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδου “TerraOlivo” στο Ισραήλ το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο E-LA-WON.

Στον μεγαλύτερο διαγωνισμό της Μεσογείου που λαμβάνει χώρα για όγδοη συνεχή χρονιά, η Ελλάδα φέτος κατέκτησε 34 βραβεία. Το Ε-LA-WON διακρίθηκε μεταξύ 631 δειγμάτων με συμμετοχές από 20 χώρες. Τα δείγματα προέρχονται από 65 διαφορετικές ποικιλίες και αξιολογήθηκαν από 36 διακεκριμένους κριτές από 7 χώρες. Το ότι το ελαιόλαδο E-LA-WON διακρίνεται και βραβεύεται διεθνώς για την εξαιρετική ποιότητά του αναγνωρίστηκε τόσο από τον ίδιο το διοργανωτή Moshe Spak όσο κι από τις: Ελευθερία Γερμανάκη και Χρύσα Γιατρά που συμμετείχαν στην κριτική επιτροπή.
•Επιπλέον σημειώνεται ότι η εταιρεία E-LA-WON τιμήθηκε τόσο για τις ποικιλίες ελαιολάδου όσο και για τα μονοποικιλιακά μέλια της με διπλά PLATINUM βραβεία από το Οικονομικό περιοδικό “The Business Review” στην εκδήλωση «Αιωνόβια Brands από γενιά σε γενιά» που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ και ΣΕΛΠΕ.
Στην επίσημη τελετή βράβευσης, των διάσημων προϊόντων και εταιρειών, τα βραβεία για την E-LA-WON παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Καμπούρης από το συντονιστή-δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αυτιά και τον Βουλευτή Αθανάσιο Μπούρα.

Η προσθήκη των νέων βραβείων στην ήδη πλούσια συλλογή καθιστά την E -LA-WON πρεσβευτή των ποιοτικών Ελληνικών προϊόντων σε κάθε γωνιά της γης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.