Η παιδική-νεανική χορωδία Rosarte στοχεύει ψηλά!

  • Πέμπτη, Ιουν 15 2017

Η παιδική χορωδία Rosarte, στοχεύοντας πάντα ψηλά, ετοιμάζεται να διεκδικήσει και μια νέα διάκριση στην επόμενη χορωδιακή Ολυμπιάδα , που θα διεξαχθεί στην Νότια Αφρική στην πόλη Tshwane της Πρετόρια. ( 10th world choir games - Tshwane, South Africa 4-14/7/2018)

Η συμμετοχή αυτή γίνεται υπό την αιγίδα της αυτού εξοχότητος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο στόχος αν και είναι εξαιρετικά δύσκολος λόγω δυσβάσταχτων εξόδων που επωμίζονται οι οικογένειες των διαγωνιζομένων, στα πλαίσια των δράσεων τους για υποστήριξη και ενίσχυση της χορωδίας και των οικογενειών τους ακολουθεί σειρά εκδηλώσεων:

Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ Rosarte
"JOIN OUR DREAM!"
Είναι μια χορωδιακή συνάντηση πολλών και διαφορετικών χορωδιακών σχημάτων , τα οποία με χαρά συμμετέχουν για να στηρίξουν αυτήν την προσπάθειά μας!

Η γιορτή αυτή της χορωδιακής μουσικής θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις, στο ΙΔΡΥΜΑ MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ(Πειραιώς 206, Ταύρος) και στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ( Ριζάρη 2 και Βασ. Σοφίας- ΜΕΤΡΟ:ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ).

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
στις 19 Ιουνίου κ ώρα 20:00 στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
η Παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρουπόλεως υπό τη διεύθυνση
της μαέστρου Λώρας Πετροπούλου,
η Παιδική - Νεανική χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου και
η Νεανική χορωδία Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης - υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Κατερίνας Βασσιλικού,

Στις 20 Ιουνίου κ ώρα 20:00 στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ( Πειραιώς 206, Ταύρος), τραγουδούν η Παιδική Χορωδία ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου VALERY ORESHKIN η παιδική χορωδία ROSARTE με όλα της τα παιδιά υπό τη διεύθυνση της Όλγας Αλεξοπούλου και της Ρόζης Μαστροσάββα

Στις 28 Ιουνίου , στις 20:00 στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Συμμετέχουν: MOTECTUM VOCAL ENSEMBLE και η CHORUS VIVENTI του μαέστρου Γιάννη Βρυζάκη, και η ROSARTE υπό τη διεύθυνση της μαέστρου
Ρόζης Μαστροσάββα και Όλγας Αλεξοπούλου.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 20:00 στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, συμμετέχουν :
Το φωνητικό σύνολο "EKLIPSIS VOCAL ENSEMBLE "υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ματθαίου Λεγάκη.
Το φωνητικό σύνολο "VOCAL INVENTIONS "υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου ,
η "Μεικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής " υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα,
η "Μεικτή Χορωδία του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Τραπέζης της Ελλάδος" υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κώστα Ευαγγελάτου,
η μικτή χορωδία " LA FA MI LiA" υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρόζης Μαστροσάββα.

Είμαστε ευγνώμονες για την θετική ανταπόκριση και στήριξη των χορωδιών που συμμετέχουν με όλη τους τη χαρά στο 1ο Φεστιβάλ ROSARTE!

Ευχαριστούμε το ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και τον κο Θεόδωρο Αγγελόπουλο, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το Δήμο Αγίας Παρασκευής,
την οικογένεια Παπαχρυσοβέργη, τον οινοποιό της ΟΙΝΟΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ κο Ξυγκωρο, καθώς και τον κο Θεόδωρο Αντεμισσάρη της εταιρίας ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΣΑΡΗ ΑΕ,την εταιρία PRINT PAPER,την κα Ιωάννα Σεράφη, τον κο Γιάννη Λαχανά , τον κο Νικόλαο Μπέλλια, τους αθέατους ήρωες-τους γονείς της Rosarte!


unnamed (1).jpg

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.